Anita Lerche
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

anita lercheAnita Lerche er med sin smukke udstråling og fantastiske sangstemme ét af nutidens bud på underholdning, som bare må opleves!
Som indslag under middagen, musicalaften eller kirkekoncert m.m.

Anita Lerche er uddannet på det anerkendte musicalkonservatorium ”Mountview Academy of Theatre Arts” i London og har gennem de sidste år oplevet stor succes i ind- og udland på grund af hendes enestående sangtalent. Anita Lerche fik sin professionelle West End-debut i Covent Garden Festivals opsætning af operetten Trial by Jury, og har optrådt ved koncerter med London Orchestra da Camera & Salomon Orchestra bl.a. i rollen som Maria fra West Side Story.

I Danmark har Anita haft et helt særligt fokus på optrædener ved ekstra store arrangementer og begivenheder af særlig unik karrakter og hendes kundeskare er udbygget til primært at bestå af et særligt eksklusivt og kvalitetsbevidst kundepotentiale. Eksempler herpå er som solist ved div. nytårs- el. forårskoncerter i bl.a. Tivolis koncertsal eller ved indvielsen af FC Midtjyllands imponerende stadion i Herning.

Kvaliteten i Anita's sangstemme og overbevisende performance vil med garanti give selv det mest kræsne publikum en oplevelse ud over det sædvanlige!

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63