musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Annette & Bertel

STAND UP, SANG & SATIRE

annettebertel01HEICK & ABILDGAARD - så ved man godt  hvad klokken er slået. På fem år har deres samarbejde vokset sig stort og stærkt. Fra at være beskeden revyunderholdning er det nu blevet til et 45-60 minutters sammenhængende show, der byder på stand up-komik, satire og masser af god og ørehængende musik. Sammen har Heick & Abildgaard kørt de danske landeveje tynde og underholdt såvel større som mindre selskaber med deres musikalske talenter og groteske indslag.

Heick og Abildgaard - alias Annette og Bertel - er en fryd for både øje og øre, når de giver den som pige-duo i et 60er  potpourri eller imiterer Dolly Parton så ingen kan høre forskel ... Men tro nu ikke, at man bare skal læne sig passivt tilbage og underholde. Som publikum er der nemlig alvorlig risiko for, at man selv ryger i fedtefadet, når Bertel lufter sin maskuline jargon! Her står alle for skud, selvom den unge Heick gør et ærligt forsøg på at holde en sober linie ...

- 2 gode sangstemmer, 1 guitar, 20 overbevisende parodier og lige så mange sange - det er, hvad de selv kalder, deres  "musikomikalske" show, som der sagtens kunne siges og skrives meget mere om. Det gør vi bare ikke. for så er det jo knap så sjovt, når I selv skal ind at se det ...

PRESSEN SKREV:

”Det er slapstick og ren komedie ... Et forrygende revyshow. Rå maskulinitet og sart kvindelighed på kollisionskursus ...”

”Hun (Annette) synger og spiller komedie, som hun aldrig har bestilt andet.”

”Bertel Abildgaard er den fødte klovn ... Dertil kommer hans evne til at efterligne alle mulige kendte sangstjerner.”

”Annette er fortryllende som Dolly Parton ...”

”Showet er bare det bedste.”

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63