musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Chaos Catering

I gennem mere end 15 år har CHAOS CATERING serveringsteater haft den store og udsøgte fornøjelse at løfte stemningen og sprede glæde og latter ved mangfoldige forskelligartede arrangementer over det ganske land.

Udstyret med en særdeles veludviklet situationsfornemmelse og med stor respekt for gæsternes individuelle grænser og for kokkens gode mad, har vore erfarne showtjenere og øvrige servicepersonale formået at hale sikre succeser i hus ved enhver form for privat-, forenings- og firmafester og arrangementer af enhver art.

Og mulighederne er mange:
Vi kan servere drinks og pindemadder til receptionen og med sober humor og afdæmpet komik bryde isen og tage stivheden af arrangenmentet.

Vi kan deltage i serveringen af festmiddagen. I begyndelsen agerende som "normalt" serveringspersonale, men gradvist, når vi har loddet stemningen og set gæsterne an, begynder der at opstå uforudset situationskomik og overraskende morsomheder rundt mellem bordene. Med en timing tilrettelagt efter det varme køkkens og arrangørs/toastmasters ønsker accelereres de underholdende muntre indfald uden dog at gå over stregen!

Normalt afrundes underholdningen med et sceneshow: Komik, trylleri, sang og dans!

Vi kan, udfra personlige oplysninger om f.eks. en fødselar, skræddersy underholdning til fødselsdagsfesten.

Kunne man ønske sig, at Hendes Majestæt Dronning Margrethe III og Prins Henry holder den personlige festtale, eller at kvindernes ven, kongen af dansktoppen, Richardo Ragnvold afsynger den personlige fødselsdagssang eller at manden, der tror, han har set alt bliver præsenteret for en "moden" stripper, hvis show er aldeles usexet, men særdeles morsomt, er det muligt for os at opfylde disse ønsker.


Venlige anbefalinger fra private fester:
"Tusind tak for god underholdning d. 21/6. Vi synes I var rigtig gode og vi har fået mange positive tilbagemeldinger. På gensyn og rigtig god sommer.”
Majbritt Hansen, 40 ÅRS FØDSELSDAG.

”Vi vil gerne endnu engang sige tusind tusind tak for jeres underholdning i går. Det var ganske enkelt perfekt, og jeres indslag var med til at give vores forældre en uforglemmelig fødselsdag. Tusind tak fra os alle.”
Jeanette Ansø, 70 ÅRS FØDSELSDAG.

”Tak for en meget sjov og fin underholdning i lørdags ved Inges fødselsdag. P.S. Vi ringer en anden gang.”
Elsebeth Jacobsen, 60 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg skriver til dig ang. bryllup på Niels Bugges Kro d.25.aug. fordi jeg føler trang til at sige tak endnu en gang for en meget fin underholdning, som i høj grad var med til at gøre festen vellykket for det unge par. I fredags så jeg sammen med brudeparret endnu en gang bryllupsbilleder, og jeg må sige, at hver gang vi ser Jer, så griner vi, og taler om hvor godt I formåede at tø selskabet op, og hvor fint I klarede det i så lang tid for så lidt. Det var virkelig morsomt, og på billederne kan man tydeligt se, at det ikke kun er os, der havde hyret Jer, der morer os, nej, det er hele selskabet. Og man må sige, at det var et blandet selskab med både ung og gammel, men I formåede at finde balancen. Det havde I virkelig fået brygget godt sammen. Vi har fortalt vidt og bredt om Jer, og det bliver ikke sidste gang, vi hyrer Jer, når lejlighed gives. Tusind tak skal I have!!”
Lone Haun, BRYLLUP.

”Du må meget gerne give både Jens og Ulla meget store roser, for det var et fantastisk show de fyrede af hos os i Grejs. Det var en fantastisk flot ”dansekonkurrence” og et forrygende ”striptisseshow”. Og den måde som de stille og roligt går rundt blandt gæsterne for at finde dem som vil være med på noget spas, Super super. Per synes det var så godt, og er rigtig glad for at der kom sådan nogle dygtige ”tjenere”. Gæsterne morede sig kongeligt og talte videre om dem resten af aftenen. Der blev taget masser af billeder den aften, og dem glæder vi os til at se og mindes den gode og sjove aften. Endnu engang tak til jer – og I vil helt sikkert blive anbefalet videre.”
Per Martinsen & Hanne Bjerregaard, 50 ÅRS FØDSELSDAG.

chaos_01
chaos_02
chaos_05
chaos_07
chaos_24
chaos_13
chaos_12

Venlige tilbagemeldinger fra firmaer, institutioner, forvaltninger, organisationer og foreninger:

”Endnu engang tak for jeres underholdning ved vores julefrokost i Teknisk forvaltning. Vi var rigtig glade for en god og sjov underholdning.”
Mai Bjørn Nielsen, KOLDING KOMMUNE.

”Tusind tak for festlige indslag til vores firmafest på Varna.  Jeg har kun hørt rosende ord og vi har fået os nogle gode grin.
Lone Hjelmeborn, AARHUSKARLSHAMN.

”Jeg har oplevet jer sidste år til et lederseminar for Lyngby-Taarbæk Kommune og synes det var genialt og hylende morsomt.”
Lene Stilling

”Tak for et helt super arrangement fra jeres side i forbindelse med vores ledelseskonference på Tune Landboskole d. 9.februar. I gav os alle en uforglemmelig oplevelse, der levede videre resten af aftenen. Tak for det.
Ulla Eriksen, GLOSTRUP RÅDHUS.

”Blot en hilsen med tak for sidst. Der har været mange tilbagemeldinger om at din underholdning var rigtig god! Især prinsens tale synes mange du havde rigtig godt fat i.”
Bente Bøtker Savi, PTU.

”Vi vil høre om I med jeres herlige Chaos Catering igen kan hjælpe os ved vores julefrokost i Viborg i Tinghallen lørdag den 26/11.  I skal stadig lave jeres gode ting ved bordene, og gerne afslutte med dansenummeret og tryllenummeret, som I viste ved vores sidste arrangement med jer på Staarup Hovedgaard, Tjele den 24/9.”
Lone R. Pedersen, J.P. GROUP.

”Igen tusind tak for herlig hjælp fredag aften - det kunne bare ikke have været bedre!”
Mette Halkier, LOKALCENTER BRABRAND.

”Tak for et forrygende arrangement i Ebeltoft  i torsdags for alle de pædagogiske konsulenter . Jeg vil gerne hyre jer til at komme til daginstitutionsledernes årlige seminar torsdag den 28. april på Sørup Herregård, Ringsted.”
Sanne Remmer, LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE.

”Kanon eftermiddag på Nilles Kro. Tak for super underholdning - bankospillet blev lige som jeg havde forestillet mig! Og vores kunder hyggede sig, og der var rigeligt at snakke om senere på aftenen.”
Sara Møller, ALPHA CONTAINERS.

”Tak for en virkelig god underholdning – det blev en uforglemmelig aften!”
Ilse Trøst , SAMVIRKENDE DANSKE TURISTFORENINGER.

”Hvor var de gode de 3 vi havde besøg af sidste lørdag. Du må endelig sige mange mange tak – jeg modtager stadig mange ”Tak for….””
Trine Isø , SKANDERBORG TURISTBUREAU.

”En stor tak skal lyde til de folk som optrådte ved vores februar fest i Engesvang. Der var stor tilfredshed blandt folk, og alle har givet udtryk for at det var alle tiders.”
Uffe Porse , ATLET-UNITRUCK.
 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63