musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Ekstrem cykel show

Ekstrem cykel show præsenterer:

cykelshow_oest_010
Oplev det vildeste og mest ekstreme inden for cykelsporten: Anders Kolpen på Trial cykel. Det er en gren inden mountain bike, men med en specialbygget trialcykel. Trial cyklen kan med Anders på ryggen bruges til at springe over personer, biler og hvad der ellers måtte stå i vejen. Som på motorcykel gælder det om at passere forhindringer, uden at røre jorden. Forhindringerne kan også være paller, træ, sten eller kasser i forskellig højde.

Showet.
Showet er bygget op omkring de  specielle trial cykler. Balance, hop og baglæns kørsel er muligt, og cyklen bruges på paller og en udtjent bil. Der bliver sprunget over publikum, og forceret de vildeste forhindringer.  Høje stabler af paller, og store afstande hvor man nemt kan falde ned.

Anders Kolpen bor I Holbæk, og arbejder i en cykelforretning i København. Lige så snart han har fri, tager han ud for at cykle. I starten var det mountain bike og lidt på landevejen, men har de seneste år kørt trial som hovedsport. Anders´ cykel er total specialbygget. Hver del er vejet og afprøvet, og tunge dele er udskiftet med nye og lettere dele! Han kører med slangeløs fordæk, Titaniums bolte, egre og carbonstyr. Alt sammen for at spare vægt... Mon han også vejer sit undertøj?

Anders satser hårdt på at vinde DM i A-klassen, samt at blive godt placeret til næste års BIU og UCI. Han springer op på en pallestabel, som er 1 meter høj. Uden tilløb hopper han over en bom der er placeret i 90 cm højde. Prøv at gøre det uden tilløb, uden cykel...

Personen bag showet:
Anders Kolpen:
22 år gammel.
Udlært cykelmekaniker.
Bor i Holbæk.
I Top 3 hvert år ved DM i cykel trial.
Optræder i Danmark og Sverige.

Deltager i konkurrencer i hele Europa, har i sommeren 2002 samt 2003 været i Frankrig, Spanien og Tjekkiet for at køre VM,
med placeringer i top 20.

Vinder af det Danske Mesterskab 2003

Desuden har Anders deltaget i samtlige af Sveriges Elite mesterskaber, med gode placeringer dér.

Konkurrencer:
nr 3. B-klassen, Dansk Mesterskab 2000
nr. 2. A-klassen, Dansk Mesterskab 2001
nr. 3. A-klassen, totalt, Dansk Mesterskab 2001
nr. 35. Expert, VM Frankrig - Spanien 2002
nr. 2. A-klassen, Svensk Mesterskab 2002
nr. 1. A-klassen, Svenske Mesterskab 2003
nr. 5. Elite, total, Svenske Mesterskab
nr. 23. Expert, VM Tjekkiet 2003
2003: Dansk Mester, A-klassen, Dansk Mesterskab

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63