Fox Footwork
musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

FOX FOOTWORK
fra Talent 2010

foxfootwork3_01905

youtube_361602
 Se dem danse sig i finalen

"Det der! Det er simpelthen så røvfedt. Det er ægte hiphop, det er lige mig, drenge!" Sådan lød Jokerens umiddelbare dom, da de tre drenge i Fox Footwork var færdige med deres breakdance.

foxfootwork1_01002Bag navnet Fox Footwork gemmer der sig tre skæbner, som havde set meget anderledes ud, hvis det ikke havde været for dansen. Breakdance er det absolutte omdrejningspunkt i de tre drenges liv, og de lever og ånder bogstavelig talt for at danse og for at kunne klare sig gennem deres dans.

Mohammed, som nåede kvartfinalen i Talent 09, er født og opvokset i et barsk miljø i København

Adam kommer fra Polen og fra samme type hårde miljø som Mohammed.

De tre drenge blev forenet, da Rafael ved Adams hjælp kom til Danmark fra Polen, og på den måde blev hevet ud af et miljø, han har til fælles med de to andre.

Talent 2010 betyder alverden

Selvom de tre drenge i dag tjener penge på deres dans, betyder det alverden for dem at vinde Talent 2010. De knokler for at kunne leve af dansen, og håber at Talent 2010 kan hjælpe dem til et liv, hvor de har kunder nok til at gøre dansen til deres selvstændige erhverv.

Alder: 27, 28, 30 år

foxfootwork4_010 foxfootwork2_010

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63