musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Karsten Holm Elvis Jam

Karsten Holms Elvis-show
 
elvis_karsten_holm_020x11 

30 hæsblæsende minutter i selskab med "The King" i skikkelse af Karsten Holm

Når du køber et Elvis-show med Karsten Holm får du et "fest-lift" der vil noget. Du får 30 minutters frit fortolket Elvis-historie. Sangene er nøje udvalgt så de passer perfekt ind i historien, som dækker hele Elvis-perioden fra 1954 til 1977. Du får To forskellige kostumer, masser af humor - kort sagt: Live - Las-Vegas og lækkert hår! (ikke paryk)

Karsten Holm er konservatorieuddannet operasanger, men har sunget Elvis og rock'n roll fra han var ganske ung. Der tilsættes en god portion personlighed i Karstens fortolkning af Elvis' sange, hvilket han har fået stor anerkendelse for gennem årene.

Showet er spækket med humor, dels Elvis' egen men også Karstens, til tider skæve og surrealistiske, tilgang til emnet. "Elvis" kommer naturligvis rundt til nogle af damerne blandt publikum, som får et meget intimt øjeblik med "The king". Det svedige tørklæde bli'r pludselig tryllet frem i det mest romantiske øjeblik.

Showet rammer stemningen af Elvis, og der bliver grinet, sunget, råbt og klappet. Der er genkendelsens glæde - og måske triller der også en enkelt tåre. Et sikkert hit til enhver festlig lejlighed.

Karsten Holm medbringer selv alt udstyr, og har både rollen som roadie, tekniker og stjerne.

Showets varighed er 30 min., men kan tilpasses det enkelte arrangement.

youtube_logo05

Se på YouTube

Firmafester – Privatfester -  Byfester – Konferencer - you name it !

Showet kan kombineres med en aften med  Holm & Jerry

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63