musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Kurt Flemming
kurt flemming

Tryllekunstner
Kurt Flemming
Kurt Flemming startede tilbage i 1962 med at trylle!  Og allerede dengang var målet at blive professionel tryllekunstner. Men forældrene ville dog have at han skulle have en uddannelse først, så var der da altid noget at falde tilbage på når han nu engang blev klogere. Han er dog ikke blevet klogere  for Kurt Flemming er stadig tryllekunstner og med en god og lang læretid er han blevet en af landets bedste. Udover trylleriet tog han i 1992 springet og blev Pjerrot i Aalborg Tivoliland, og fra 1997 som Pjerrot på Dyrehavsbakken.

Desuden rejser Kurt Flemming også rundt med sit Mester Jakel teater, holder foredrag og  som skuespiller i børneteaterstykket "Krummefars maskine” hvor han spiller sammen med Dick Kaysøe.

Oplev Kurt Flemming med en forrygende forestilling  som består af en god blanding af humor, gode historier og godt tryllehåndværk.  Alt dette præsenteres med et glimt i øjet og stor charme...

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63