musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Sigurd & Verden
Sigurd logo
Sigurd Barrett

SIGURD & VERDEN

er et helt nyt dansk soloshow, der viser den indre Sigurd. Et show med stor musikalitet, holdninger, humor og skøre indfald!

Sigurd Barrett - Danmarks pt. populæreste piano-entertainer - turnerer i efteråret 2001 i Danmark med et nyt dansk soloshow under betegnelsen "Sigurd & Verden".

Showet viser multitalentet Sigurd Barrett fra en helt ny side. Sigurd causerer over livet og verden, han fortæller om sit utrolige liv, han er morsom og ikke mindst vanvittig musikalsk. Pianoet er stadig det centrale midtpunkt for Sigurd og han giver også prøver på hans imponerede evne for improvisation. Et gennemmusikalsk show med substans!

Sigurd Barrett var i efteråret 01 tv-aktuel i ikke mindre end 3 store shows på DR-TV: "Hit Med Sangen" hver fredag på DR1,  "Sigurd's Ulvetime" sent fredag aften på DR2 og "Sigurd og Symfoniorkestret på DR1. I alt eksponeres Sigurd Barrett altså hver uge til mere end 1,3 mio. seere for det voksne publikum.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63