musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Søren Hjort Kristensen

sorenhjortfoto200408MUSICAL SHOW
SANGE FRA POPULÆRE MUSICALS

Oplev Søren Hjort Kristensens fantastiske stemme i et musikalsk one-man-show, hvor man føler sig hensat til musicalens mekka - London.

Vi kender alle sammen melodierne. Vi nynner med, når vi hører dem. Vi kan ikke side stille, når omkvædene kommer. Det er ganske enkelt sangene fra alverdens musicals.

Søren Hjort Kristensen præsenterer et forrygende "MUSICAL SHOW", som giver Dem en fantastisk aften i musicalens verden.

Det er et "musikalsk one-man-show", hvor Søren Hjort Kristensen optræder med diverse kostumer som "The Phantom of The Opera", rock'n'roller fra "Grease", amerikansk soldat fra "Miss Saigon" og så videre. Samtidig synger han de bedste sange fra de forskellige musicals. Der er også sange fra ”Les Misérables”, ”Chess” og ”Martin Guerre” med videre afhængig af showet varighed.

Der er noget for enhver smag. Der er de stille smukke sange fra de klassiske musicals, og fuld fart på når Grease-medley'et fyres af, så sveden driver!

Det er underholdning på meget højt niveau - og det er også morsomt. Showet kædes sammen af små historier og sjove indfald, hvor Søren Hjort Kristensen forstår med sin mange års erfaring indenfor faget at gå i dialog med publikum, og få noget sjovt ud af det.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63