musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Suppe, Steg og Is

Falske tjenere

Suppe Steg & Is tilbyder det populære koncept ’teatertjenerne’ – i vores meget populære underspillede udgave.

suppe_steg_tjenereI starten ligner vi almindelige tjenere, men stille og roligt tager det hele en uventet drejning …
Teatertjenerne sikrer en morsom opstart på en festlig aften – og ryster gæsterne godt sammen. Det er underholdning der springer rammer, men altid udført med god stil, hvilket er vigtigt for os!.
Fantastisk gimmick til både fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, firmafester og andre festlige begivenheder !

det siger kunderne
Vil du hilse dine med-tjenere og fortælle, at I var dagens bedste indslag. Folk var vildt begejstrede for jer!
Mange julehilsener fra Karin, DJØF


Rejsevennerne

suppe_steg_rejsevenner
Suppe Steg & Is præsenterer vores nye store festsatsning ’Rejsevennerne’.
Under velkomstdrinken dukker et aparte ægtepar op, og jeres gæster vil hurtigt undre sig over hvem de dog er. Her planlægger vi med jer et ‘alibi’, f.eks at vi er årets rejsevenner – sådan nogen der er sjove når man har drukket sjusser i udlandet, men ret kiksede når man møder dem i fuldt dagslys i Danmark igen.
Syng årets dårligste sang og hør dit livs mest pinlige tale … alt imens dine gæster kæmper for at bevare facaden og ikke bryde sammen i latter. Indslaget slutter så ingen vil være i tvivl om, at det hele var en planlagt farce ! Vi har haft fantastiske reaktioner på denne gimmick!

det siger kunderne
Jeg måtte simpelthen skrive til jer, for at takke for den mest utrolige underholdning som i “serverede” til Mette og Birgers bryllup. Jeg har tit set skjult kamera og tænkt “Det kunne jeg aldrig hoppe på”. Men nu tænker jeg anderledes, for i tog sgu fusen på mig. Det var en god slankekur for mig den aften. Jeg kunne simpelthen ikke spise noget af bare grin.
Dorte Falk

var helt fantastiske og gjorde vores fest uforglemmelig ! Tak, det er ikke sidste gang vi har brugt jer og Suppe Steg & Is !
Peter Jensen


Falsk medarbejder

suppe_steg_medarbejder
Under alibi af at virksomheden har ansat en ny medarbejder, dukker denne op til firmafesten – og alle glæder sig til at møde deres nye kollega.
Men denne glæde udvikler sig til undren og morskab, da den nye medarbejder begynder at holde underlige taler, opføre sig mærkeligt og da vist ikke har helt rent mel i posen. Folk kan ånde lettet op, når de til sidst erfarer at det hele blot var skjult underholdning!
Konceptet kan skræddersyes til tema-dage, konferencer eller messer og er blevet et populært firmaindslag der giver medarbejderne en fælles oplevelse.

det siger kunderne
Det er svært at gengive forløbet men han tog røven på alle og folk troede ikke deres egne øjne og ører. De fik et chok og da de fandt ud af at han var en joke udløste det store grin og stor respekt for hvad han kan, og at han gjorde det med stor stil. Han er en fantastisk skuespiller og vi har talt meget om det siden. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har booket ham !!
Dennis Knudsen, stylist


suppe_steg_fotografFalsk fotograf

Vores ’Falske Fotograf’ har professionelt udstyr og tager rigtige billeder, men måden han gør det på udvikler sig mildt sagt besynderligt i løbet af aftenen.
Folk griner – men uden at vide at han er en joke hvilket afsløres efterhånden som folk ‘gætter det’, hvorefter latteren breder sig. Afsluttes normalt med et uforglemmeligt fællesbillede og en hyldest til en eventuelt fødselar eller lignende.
Der bliver noget at grine af – både under festen og når I efterfølgende får tilsendt de flotte og sjove billeder på

det siger kunderne
Tusind tak for jeres indsats ved vores bryllup. I var absolut en stor del af at vores bryllupsfest blev helt og aldeles uforglemmelig. Vi håber, at vi får mulighed for at opleve jer igen, for i var bare SÅ gode!
Kærlig hilsen Henrik og Tina

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63