musikformidlingknap01
Index
Show
Underholdning
Musik&humor
Entertainere
Serveringsteater
Cirkus&gøgl
Tryllekunst
Dans Sport
Breakdance
Aktiviteter

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996 - 2018

Undercover

undercover tjenere

Skjult kamera-live!
Tjenerne er med fra start, serverer f.eks. velkomstdrinks og alt synes normalt.
Langsomt ændres tjenernes adfærd. Der opstår en gråzone hvor små ting sker, kun lige mærkbart for gæsterne men alligevel nok til at de fornemmer, at der sker et eller andet udefinérbart omkring dem.

Senere eskalerer tingene: tjenerne bliver mere og mere mærkelige, serveringen mere og mere crazy og stemningen mere og mere løssluppen. Det hele bygger på improvisationer de intetanende gæster og os imellem. Gæsterne opdager naturligvis at det hele er arrangeret, men de opdager det på forskellige tidspunkter i forløbet. De, der opdager det først, får en oplevelse af skjult kamera-live! Skulle der afslutningsvis sidde enkelte gæster, der stadig er i tvivl om tjenernes ægthed, fjernes denne tvivl, når vi runder af med vores afslutningsshow, en blanding af komik, sang og trylleri.

Vi kan være fra 1-15 tjenere/medvirkende (vi anbefaler ca. 1 tjener pr. 20 gæster)

undercover gæster
Vi planter en eller flere gæster i jeres selskab, det kan være en gammel ven, en venindes nye kæreste eller en vigtig forretningsforbindelse. Gæsten pådrager sig gang på gang alles opmærksomhed. Han virker tilsyneladende ufrivillig komisk. Han holder f.eks. pinlige taler og har skrevet selskabssange, der næsten ikke kan synges.

Selv den underlige tjener synes at gæsten opfører sig mærkeligt....
Gæstens dækhistorie bliver til i samarbejde med kunden.

receptionsshow - en uforbeholden hyldest
Det uforbeholdne hyldestshow til fødselaren, jubilaren eller anden æresgæst, er et helt igennem personligt show med skræddersyede hyldester til receptionens/festens hovedperson.

Det er et festligt og kærligt show, som er tænkt til receptioner eller måske som quikstarter inden gæsterne sætter sig til bords.

forløb:
To almindelige af udseende tjenere serverer f.eks. velkomstdrinks eller pindemadder, deres opførsel er næsten almindelig, -pludselig går de på scenen og leverer det uforbeholdne hyldestshow til æresgæsten.

showet:
En blanding af komik, sang, trylleri blandet med personlige hyldestsange og hyldesttaler.
Varighed:
Ca. 60 min. tjeneroptakt
Ca. 25 min. show

undercover medarbejdere
Her er virkelig tale om skjult kamera -live. Undercover medarbejderens historie bliver til i samråd med Jer, så den på én gang bliver sandsynlig og absurd. Introduktionen af den nye medarbejder kommer pludselig og uventet, evt. i forbindelse med kursus eller personalefest/middag. Medarbejderen bliver f.eks. introduceret af direktøren og går rundt og taler med de ansatte, holder taler, introducerer fællessang og fortæller om de nye idéer, han vil introducere på virksomheden. De ansatte tror på personen, men gradvist breder forundringen sig over valget af lige netop den medarbejder til posten. Der grines meget i det skjulte og udveksles mange indbyrdes, sigende smil og blikke.

Den nye medarbejder kan være hvem som helst og designes efter Jeres ønsker.

Et par eksempler:

Human Resource Partner/Personalechef:
Denne person er vores mest brugte undercover medarbejder, fordi han kan komme med forslag og tiltag som på afgørende punkter vil ændre de ansattes hverdag, f.eks ved indførelse af fælles motion, fællessang, madpakkebytning og fællestransport til og fra arbejdet, ændring af arbejdstider, kontorindretning osv. osv..

De nye metoder og kurser han introducerer, forekommer upraktiske og ugennemtænkte og stemmer ikke umiddelbart overens med en forbedret kvalitet i hverdagen . Gad vide hvorfor ledelsen valgte lige netop ham....

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63