Blueheat
musikformidlingknap01
Index
Blues

BLUE HEAT

Sej Rhytm’n Soul

Blue Heat

BLUE HEAT er et orkester sammensat af seks erfarne musikere, håndplukket fra det århusianske bluesmiljø.

Gruppens medlemmer har i en årrække spillet sammen i andre sammenhænge.  Disse erfaringer har gjort, at bandet nu fremstår med et rendyrket, helt personligt udtryk - en særlig sound, der gør BLUE HEAT til et stærkt bud på et nutidigt bluesband.

BLUE HEAT spiller dels fortolkninger af andres numre, dels original materiale.  Stilen er svedig Rythm'n Soul med et sejt groove, tilsat en stor del bluesfeeling. Tung sumpblues, gyngende swingshuffle, funk beats og sjælfulde ballader mixet sammen. Det er råt, frækt og upoleret.

BLUE HEAT består af Steen Poulsen - trommer og Robert Nielsson på bas, som sammen lægger en cementeret, solid bund.  Rasmus Henriksen og Carsten Pedersen på henholdsvis orgel og guitar synes at sprænge alle rammer for god opførsel.  Med fandenivoldske soloer og eksplosivt humør fyrer de godt op under bandets to forsangere Birgitte Laugesen og Tom Christensen, hvis hæse, kraftfulde stemmer bringer stemningen på kogepunktet.

BLUE HEAT er Partyblues - Blues i halvfemserne.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63