Troels Jensen & H.P.Lange Kvartet
musikformidlingknap01
Index
Blues

Webdesign
Gren|Grafisk

TROELS JENSEN & H.P. LANGE
MED
HUGO RASMUSSEN & JARNO VARSTED

NY CD
hplangekvartet2004ALONGSIDE THE BLUES

”Troels Jensen og H.P. Lange har sammen skabt det smukkeste danske bluesalbum, hørt meget længe”
Uffe Christensen, Jyllands posten

Der var roser i den stil fra hele rækken af kritikkere, da Troels Jensen & H.P. Lange 2001 udgav deres første cd sammen. Cd’en indbragte duoen en Danish Music Award for bedste roots-cd 2002.

Netop nu er duen aktuelle med en ny cd, ”Along side the blues”
På denne cd får de hjælp af Hugo Rasmussen på bas og Jarno Varsted på mundharpe og desuden som special guest, Paul Banks på mandolin.

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Det har givet ham status som dansk bluesmusiks ”Grand Old Man” – Danmarks mr. Blues. Fuldt fortjent fik han i 2002 som den første prisen ”Årets Danske Bluesmusiker”, uddelt af Copenhagen Blues Festival.
Den noget yngre H.P. Lange har efter 15 år som prof. musiker bla. gjort sig bemærket med en Danish Music Award, for årets roots-udgivelse i år 2000 med cd’en ”Ain’t Jivin’.”

Lige siden udgivelsen af ”Take me home” har de turneret over hele Danmark med deres intime akustiske blues-aftener, hvor der altid er plads til improvisationer og historier fra det virkelige liv. Det er denne form for koncert de nu viderefører med Hugo Rasmussen på bas og Jarno Varsted på mundharpe – og eventuelt Paul Banks på mandolin.

Se frem til en tæt og intim akustisk bluesaften med nye originale sange, traditionelle bluesnumre og en ny cd ude præsenteret af:

Troels Jensen - vocal, guitar, piano
H.P. Lange - vocal, guitar, National steel
Hugo Rasmussen - kontrabas
Jarno Varsted - mundharpe

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63