Live Bleeding Fingers
musikformidlingknap01
Index
Blues

LIVE BLEEDING FINGERS

live_bleading_fingers_020

audio_1316_sorthvid02
 Hør Live Bleeding Fingers - windows media

Cold Winds.mp3
Peaceful Man.mp3

Rootsorkesteret LIVE BLEEDING FINGERS har netop løsladt deres andet album ’Peaceful Man´. Albummet består af selvskrevne sange samt en enkelt fortolkning af det klassiske nummer ’High Heel Sneakers’. På albummet har orkesteret bevidst valgt at arbejde sammen med folk, der har andre musikalske referencer end dem selv.
For bandet selv er det tydeligt, at samarbejdet med amerikaneren Neill C. Furio (Marie Frank, Boat Man Love), Dennis Ahlgren (Tina Dickow, Vincent Van Go Go) og Aske Bode (Hymns From Niniveh m.fl.) har resulteret i en samling sange, der holder fast i bandets baggrund, men samtidig giver et bud på, hvordan roots og blues musik kan lyde i 2012.

”Vi ville gerne udfordre os selv og vores egen tilgang til den blues og roots musik, vi i bandet holder af. Derfor valgte vi, at det skulle ske i samarbejde med nogle musikalske kapaciteter, som vi vidste kunne udfordre os,” siger sanger og guitarist Hans Christian Bugge.

”Vores reference er bluesmusikken, men det musik vi er kommet op med på vores andet album, er meget inspireret af roots og rockmusik både fra de tidlige 70’ere, men også af nyere orkestre som eksempelvis Black Keys,” fortæller Eddi Jarl, der er trommeslager.

LIVE BLEEDING FINGERS har huseret på de danske spillesteder i nogle år.
I 2007 blev LIVE BLEEDING FINGERS tildelt MØBLOMANIAPRISEN, der gives til nye spændende blues/roots orkestre i Danmark. Året efter kom debutalbummet “LIVE BLEEDING FINGERS” på IN THE HOUSE RECORDS, der tidligere har udgav både Blue Junction og Thorup/Frimer. Et af numrene fra debutpladen er også udkommet på kompilationen “The Copenhagen Blues Sessions Vol. 4” fra 2008.
LIVE BLEEDING FINGERS har også spillet supportjobs med blandt andre Memo Gonzales, Louisiana Red og Johnny Winter.

Joakim Øster: Bas.
Eddi Jarl: Trommer, kor.
Hans Christian Bugge: Vokal, guitar
Rasmus Stenholm: Keys.

live_bleading_fingers_cd_06

 

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63