Ole Frimer Trio
musikformidlingknap01
Index
Blues

Ole Frimer Trio
Blues’n roots music with a twist

ole_frimer_trio_01_018

youtube_logo06

Se Ole Frimer Trio på Youtube og Myspace
Whats Out
Workin' Too Much
Black Cat Bone

Århusianeren Ole Frimer er – som medlem af all-stars orkesteret Blue Junction og sit makkerskab med nyligt afdøde Peter Thorup – en af Danmarks mest fremtrædende bluesskikkelse.

Med otte hovedsageligt selvkomponerede CDer bag sig, har han høstet stor international anerkendelse og erfaring.  I 2001 vandt han og Blue Junction, som de første danskere nogensinde, den amerikanske Real Blues-pris i kategorien ”Best Live European Blues Recording”, og i 2004 vandt de prisen for ”Best Foreign Blues Act”. I 2008 modtog de en Danish Music Award for ”Årets Danske Bluesalbum”.

ole_frimer_trio_02_08010Ole Frimer behersker både guitar og vokal med en autoritet, der viser at han er Danmarks "Truly Great Bluesman".
Jan Aaskov, Roots Zone
          
Ole Frimer spiller sin spade med lige dén timing, dét touch og dét swing, der skal til, for at blues i 2008 skal give mening.
Steffen Jungersen, BT

Glimrende komponist og tekstforfatter, og den værdige afløser for Peter Thorup.
Peter Nørgård, Ekstra Bladet

Autentisk blues sanger og eminent guitarist, der med årene har udviklet sin egen spillestil og sin egen musikalske personlighed.
Uffe Christensen, Jyllandsposten

Convincing vocalist and a totally tasteful guitarist.
Real Blues Magazine, Salt Spring, BC
                     
Authentic vocalist and amazing guitar alchemist.
OffBeat, New Orleans, Louisiana

An above average singer and a very strong and mature guitarist.
Alligator Records, Chicago, Illinois

Frimers plekterløse guitarstil rækker meget vidt – fra en blød ”syngende” tone til et sprødt og ofte bidende og magtfuldt udtryk. Hans hoved-inspirationskilder skal findes i det sydlige USA. Især har Texas-bluesen sat sine spor via blueskunstnere som Johnny Winter, Albert Collins og Freddie King, men også Tex-mex og soulkunstnere har haft indflydelse på hans musikalske udvikling.

Bassist Jesper Bylling har tidligere spillet med Allan Olsen og var med på hans første pladeudgivelse ”Norlan” (1989). Jesper har siden spillet med utallige navne, eksempelvis Johnny Madsen, Rock Nalle, Ken Gudman, Knut Henriksen.                   
Jesper er en nutidig og bredspektret bassist som har udviklet sin helt egen tone og touch. Han er en af landets bedste og mest lyriske bas-solister.

Nils Bo Poulsen er konservatorieuddannet trommeslager og percussionist. Han har i årevis været en fast del af det ålborgensiske bluesmiljø, men har arbejdet med og indspillet plader indenfor genrer der spænder fra pop-rock til blues. Nils er en levende og groovy trommeslager der kan spille både stramt og mere ”loose”.


Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63