THE BLUE JUNCTION
musikformidlingknap01
Index
Blues

The Blue Junction er udsprunget af den århusianske bluesscene i midten af 1990'erne. Bandet blev dannet på opfordring af bassist Morten Brauner, og består af erfarne musikere fra kendte danske professionelle bluesbands, som Shades of Blue, Frimer Band og TroubleCats.

Med den Texas-inspirerede guitarist og sanger Ole Frimer og den Chicago-inspirerede guitarist Uffe Steen i front, og med en af landets bedste og mest sammenspillede rytmegrupper, Morten Brauner (bas) og Claus Daugaard (trommer), spilles der en nutidig og original blues-stil som bedst beskrives "Texas meets Chicago meets Aarhus".

The Blue Junction

F.v. Uffe Steen, Claus Daugaard, Ole Frimer og Morten Brauner.
Foto: Søren Krogh

Orkesteret skriver selv sin musik, men blander ofte egne numre med fortolkninger af det klassiske blues-repertoire.

I 1998 udgav The Blue Junction sit første album "22:17 - Live in Aarhus" på Intermusic; en plade som fornemt illustrerer orkesterets dynamiske live-optrædender.

I maj 2002 udsendtes CDen: Diamond On A Dump

Prisbelønnet i Amerika

Debut-pladen blev rost til skyerne af både dansk og international presse, ikke mindst af amerikanske musikmagasiner og pladeselskaber, som gav den top-karakterer og regner orkesteret til verdens-eliten.

Den internationale opmærksomhed kulminerede i efteråret 2001 da orkesteret modtog den fornemme amerikanske Real Blues-pris for "Best Live European Blues Recording 2000".

Orkesteret har efterhånden besøgt de fleste danske spillesteder og en lang række skandinaviske festivaler.

The Blue Junction består af:

Ole Frimer (guitar & vokal)
Uffe Steen (guitar)
Morten Brauner (bas)
Claus Daugaard (trommer)

bluejunctioncd

New CD: Diamond On a Dump

youtube_logo12

Se videoen på YouTube

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63