Peter Abrahamsen & Bellpepper Boys
musikformidlingknap01
Index
Country

Peter Abrahamsen
& Bellpepper Boys

bellpepper_boys_020

Laissez les bons temps rouler ! - Let the good times roll !  siger cajun-folket i Louisiana.

Og det er præcist det, der sker når Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys går på scenen.

Med deres livskraftige blandning af danske sange og amerikanske country-standards iblandet texmex, cajun, blues og zydeco skaber de en stemning, i hvilken det er meget vanskeligt at bevare mismodet!

Når man dertil lægger den måde, de nærmest vælter ud over scenekanten på, ja, så er succes'en hjemme.
Orkestret har en evne til at sprede godt humør sammen med deres musik, og de kan både underholde det stillesiddende publikum og spille op til dans.

Deres musik kan iøvrigt med held sammenlignes med de godt krydrede gryderetter, man får i det sydlige USA! De bliver flittigt brugt på både spillesteder i hele landet, samt til alle slags kongresser, konferencer o.lign., hvor der skal bruges underholdning til den glade afslutnings-aften. Siden orkesterets start i februar 1994 er det, udover et utal af koncerter, også blevet til 6 CD'er. Den femte "No Shirts, no shoes, no service" kom i sommeren '04, blev af anmelderne udnævnt til "seriøst fut i fejemøjet!" og blev nomineret til en Danish Music Award. Seneste skud på stammen er CD'en "Hjemlængsel" som udkom juni 06 og et af numrene har haft stor succes på Dansktoppen.

Orkestret består af:

PETER ABRAHAMSEN, sang og guitar, som har en lang karriere bag sig indenfor musikbranchen som både sanger, sang-skriver, pladeproducer, TV- og radio-vært og ikke mindst igangsætter for en stor del af vore største kunstnere herhjemme. 

LEIF ERNSTSEN, harmonika, som iøvrigt er kendt i fra sit samarbejde med Bente Kure og Paddy Doyles, samt som konferencier/leder af Seashanty-eftermiddag og den store syng-og-spil-sammen-koncert Ceilidh´en på Skagen Festival.

Og de bakkes op af OLE BENDIX, guitar, BO LIENGAARD, bas, KRISTIAN LASSEN, trommer og lejlighedsvis FRANKA ABRAHAMSEN, kor.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63