Big Foot
musikformidlingknap01
Index
Country

Peter Borup & Big Foot

Peter Borup kommer fra den nordlige del af Danmark, nærmere betegnet Sindal i Vendsyssel.

Selv om han har spillet diverse instrumenter og musikgenrer siden 1963 var det først i efteråret 1997 at countrymusikken for alvor blev hans et og alt. Melodier og tekster, kom i stribevis væltende ud af ærmet, og i september 1998 gik han i studiet sammen med sit nystartede band "Big Foot".

Den 17 oktober 1998 kunne en stolt countrysanger holde "releaseparty" på sin nyindspillede cd "Goodbye my son" med hele 16 sange, hvoraf Peter selv havde komponeret/skrevet de 13.

Peter Borup & Big Foot

Siden da er det gået stærkt og i Marts 1999 lå han nummer 2 på European Country Music Association's liste over de mest spillede Europæiske countrykunstnere og nummer 76 på den samlede liste På CD'en er der blandt andet en duet med Østriske Tina Rauch der har vundet flere "countrymusicawards". l Marts 1999 optrådte Tina og Peter atter sammen ved en minicountryfestival i Tolne i Vendsyssel, og havde ved den lejlighed verdenspremiere på en ny duet fra Peter's hånd.

Peter arbejder i øjeblikket meget intenst på at skabe og pleje kontakter inden for countrybranchen både i Europa og USA, og den store drøm er at komme på en lille turne til countryens hjemland, USA, hvor Peter i sine unge dage boede og gik i skole i et helt år.

Cd'en "Goodbye my son", bliver i øjeblikket spillet på diverse radiostationer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Frankrig, Italien, England, USA, Canada og sågar også en enkelt radiostation helt i Australien

03.04.99

SIDSTE NYT: Den Tyske organisation "Independent Country Music Association Germany" har netop offentliggjort deres TOPTYVE for Marts måned, og her er Peter Borup strøget direkte ind på en flot ANDENPLADS.

Uwe Barth, der er i spidsen for ICMAG, skriver følgende om Peter's cd*  Et flot første klasses debutalbum fra Peter Borup. Hvis du vil lytte til virkelig god countrymusik  så vælg dette album og du vil blive facineret af en ægte country stemme, som her præsenterer os for flotte sange. Et "must" for alle countryfans som elsker god country musik.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63