Henriette Lykke
musikformidlingknap01
Index
Country
Henriette Lykke

Henriette Lykke klar med sit
4. Album

Lykke i Paradise

Henriette er en popsangerinde med en stemme, der absolut matcher de allerstørste sangerinder, og denne gang med en håndfuld popsange med fødderne godt og grundigt plantet i den traditionelle singer/songwriter-stil. Det nye album fra Henriette, "Paradise", indeholder et milevidt spekter af forskellige inspirationskilder, som i  sammenhæng gør det til et bemærkelsesværdigt album.

Flere af albummets numre har et enormt hitpotentiale og i helhed er dette det - måske publikumsmæssigt bredeste album, der længe er udgivet i Danmark.

Lyt bare på nyudgaven af John Lennons ”Imagine”, der har så meget sjæl og hjerte som aldrig før, og ”Walking After Midnight” og ”I´ll Be Back”, der  er et must i enhver natradio-udsendelse.

Lyt også på de forrygende countryinspirerede popsange som ”Everybody Needs Somebody To Love” og på den bluesede ”Rock Me Baby”.

Lyt bare på de ørehængende ”Anything You Please” og ”Walk With Me”, der vil gøre MTV ærgerlige over, at der endnu ikke er videoer at vise.

“Paradise”, er på gaden 5.marts 1999, og indeholder både coverversioner og egne kompositioner, spillet af musikere, der tidligere har spillet sammen med bl.a. Henning Stærk, Jette Torp og  Majbritte Ulrikkeholm. Og hvadenten der er tale om coverversioner eller egne kompositioner, bliver det gjort på Henriettes helt egen måde og med hendes særegne stemme som det store indbydende trækplaster.

På Midt-, Syd- og Vestsjælland har flere af radioerne, på nuværende tidspunkt, allerede taget et par af de selvkomponerede numre til sig. Bl.a. powerplayes “Anything You Please” og “Walk With Me”.

På albummet medvirker, udover Henriette Lykke, følgende musikere: Michael Axen, Ole Berg, Kasper Lindhardt, Allan Bo Larsen, Rene Vork, Claus Date, Søren Grening, Anita Drabsch og Carsten Fabricius, der i øvrigt også har produceret Paradise.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63