Leif Kerstein & Winchesters
musikformidlingknap01
Index Leif Kerstein & Winchesters
Country
LEIF KERSTEIN
KIM JESSEN
PEDER NORDBORG
MICHAEL FREDERIKSEN

Leif Kerstein & Winchesters er navnet på et populært band fra Sjælland der spiller country & western musik på en pågående og underholdene måde.

Bandet består af fire garvede musikere med Leif Kerstein i spidsen.

Alle har mange års erfaring også inden for andre musikformer.

Leif Kerstein & Winchesters har ligeledes mange truckerfestival's, hal- og byfestarrangementer bag sig.

Leif Kerstein & Winchesters udgav i 1996, deres første CD "Almost live", i 1997 udkom "Winchesters #2" og i 1998 cd'en "Hard Times" med egne og kopi numre, fra deres populære repertoire.

LEIF KERSTEIN født i 1937, bosat i Næstved
Leif er bandets frontfigur, han spiller guitar og synger.
Leif har prøvet hele turen fra rock til pop, og er til sidst faldet for countrymusikken, som har været hans levevej i mange år.
Han har turneret i USA, ned gennem Europa med guitaren på ryggen, og har medvirket i utallige TV programmer.
Med sin altid friske fremtoning, er han en musiker der kan begå sig overalt, hvilket også kan ses af, at Leif mange gange spiller de samme steder, hvor folk kender ham, og ved at de får underholdning for alle pengene.
Udover countrymusikken, har Leif også udgivet en dansktop CD, og med den har han haft utallige topplaceringer på forskellige radiostationer over hele landet.
Til hverdag går Leif og hans kone Marianne, og passer hus og hjem i Stenbæksholm, ligesom de har travlt med deres 2 børns mange fritidsinteresser.

KIM JESSEN født i 1957, bosat i Snertinge ved Kalundborg.
Kim er bandets musikalske altmuligmand, han spiller guitar, keyboard, mundharmonika, steelguitar og synger.
Kim er også manden, der selv skriver både tekst og musik, til en del af bandets repertoire.
Han har også spillet i forskellige sammenhænge igennem årene, og turneret rundt i landet samt spillet på Grønland.
Efter at have boet på Bornholm et stykke tid, hvor han også var medlem i et af de bedste band på Bornholm, ja så vendte Kim og hans kone Helle hjem til Sjælland.
Til hverdag passer Kim sit arbejde i en musikforretning i Roskilde, og bruger tiden hjemme til at skrive musik og hygge sig med sine 4 børn.

PEDER NORDBORG født i 1958 bosat i Roskilde.
Peder spiller bas og synger, han har også spillet i andre band, inden han blev præsenteret for countrymusikken. Han har blandt andet spillet sammen med Michael siden 1980, hvilket har udviklet et rigtigt godt samspil mellem bassen og trommerne.
Peder er uddannet elektriker, men for tiden sidder han bag en computer på Risø i Roskilde, hvor han laver dokumentation omkring forskellige installationer. Hans uddannelse som elektriker, er der af og til brug for, når der skal laves nye ledninger til bandet, eller der er spørgsmål omkring strømmen på spillestederne.
Når Peder ikke er på sit arbejde, har han sin kone Dorthe og deres 5 børn at hygge sig med.

MICHAEL FREDERIKSEN født i 1961 bosat i Roskilde.
Michael spiller trommer og synger, ligesom han er chauffør, lysmand og styrer lyden når der spilles. Desuden tager Michael sig af diverse PR ting, ligesom han også er ansvarlig for regnskabet omkring bandets CD salg.
Til hverdag bruger Michael tiden, på at snakke i telefon hele dagen, på et ordrekontor i Herlev. Og når han er hjemme har han kæresten Wickie, der også deler hans musikalske interesse, samt sin datter, når hun er på weekend. Når der endelig er tid tilovers, er Michael også at finde ved forskellige country arrangementer rundt omkring, hvor han også nyder at høre andre countrybands underholde.

winoptCD1 winoptCD2 winoptCD3

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63