Low Budget Brothers
musikformidlingknap01
Index lowbudgetbrothers01
Country

Low Budget Brothers

God underholdning med rigtig dansevenlig musik, som nogen bestemt vil mene er country og nogen helt sikkert synes er dejlig blues, mens andre påstår at det er et rockband.

Uanset hvad man mener, er det et hold dygtige musikere med den rigtige besætning, den rigtige erfaring og dejlige brugte instrumenter fra de go’e gamle dage hvor den selvsamme musik også stammer fra.

Nogle genkender måske bandet fra Torvet, Carl Skomar’ og Den Røde Plads ved de seneste års Tønder Festival, og nogen har måske hørt orkestret til festival i Skagen og Nordals, eller Kløften Festival i Haderslev, eller country-festivalen i Silkeborg.

Bandet har spillet og underholdt til utallige fester og lejligheder siden 1992,men først og fremmest stået i lære på værtshuse og små knejper, hvor spilleglæde og evne til at improvisere med musikken har startet en popularitet, der stille og roligt er ved at brede sig i hele branchen, såvel blandt musikere som blandt arrangører, og ikke mindst blandt publikum.

Bandets musikere :

Max Wolff....Sang, akk.&el.guitar
Kim Thomsen....Sang, trommer&perc.
Erik Sandager......Sang, bas

samt evt.
Jan Rosenkrantz.......Mundharpe
Frank Jakobsen..... .Guitar

Low Budget Brothers er et live-band som bringer musikken tilbage til rødderne,og publikum ud på gulvet!

„Low Budget Brothers“ har lavet en plade i anledning af orkestrets første veloverståede 10 år i musikbranchen. 10 flotte numre på CD’en „ON A MONDAY“

Denne plade er vores seriøse bud på en rootsudgivelse, hvor vi har sat vores egen folk / country / blues-farvede musik op imod traditionel amerikansk countryblues.
Det er en god gammeldags analog studieoptagelse uden tricks, som lyder præcis sådan, som bandet lyder på en scene i dag.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63