Low Life
musikformidlingknap01
Index
Country

lowlife_010Low-life er et country band, der spiller en god blanding af nye og gamle country numre. De krydrer repertoiret med en del egne numre.

Bandet blev dannet i 2003 på Western Camp, og siden er det gået stærkt.

Bandet består nu af 4 medlemmer efter at Bjarne Honore´ trådte ind i bandet i sommeren 2005.

Bandet spiller både som trio og som kvartet. Da Bjarne er bosat på Fyn, og også er aktiv i andre musikalske sammenhæng, er det ikke altid det kan lade sig gøre at samle alle mand.

Hovedparten af besætningen i low-life er gamle rotter i musikmiljøet.
Man skulle ikke tro, at der fandtes så mange "fest musikere" i dette lille land. Der er ingen tvivl om ambitionerne i low-life, men det SKAL være sjovt.

Lasse Rossil spiller pedal steel og synger. Det var under stort pres fra Birger, at Lasse begyndte at synge i bandet. I starten var der lidt modvilje fra Lasse, men nu kan de ikke få ham til at holde kæft. Går det helt galt, så kan Lasse da også tage en guitar og klimte lidt med.

Lasse er nok den mest "Country fikserede" i bandet, da han stort set ikke har lyttet til andet efter han købte sin første LP for mange år siden.
 
Birger Jensen er forsangeren og rytmeguitarist i bandet. Derudover er han idé-manden bag bandet, og det er da også Birger der smeder de tekster og melodier, som low-life spiller.

Birger er festmusiker af guds nåde, og er ikke bleg for lige at lave en tekst i hovedet undervejs, hvis der skal underholdes lidt. Dog er det Country musikken, der har taget hans tid de sidste 10 år.
 
John Ankerbøl spiller keyboards, og er da også blevet set med en guitar i hånden et par gange. John er grundstenen i low-life, da han leverer hovedvægten af musikken i sine keyboards. Også han er gammel festmusiker men har lagt det på hylden for at give plads til country musikken.

Da John startede i low-life, var han af den opfattelse at "country" - det er da noget man tuder til! Han blev dog klogere, da han opdagede omfanget af denne musik genre.
 
Bjarne Honoré er den nyeste i bandet.
Dog skal man ikke tage fejl af det, da Bjarne ikke er bange for at sige sin mening, hvis der er noget der "halter lidt". Og det er de andre glade for, da han har en stor erfaring inde for musikken.

Bjarne spiller trommer i low-life, men kan spille på næsten alt andet. Han er også aktiv i andre sammenhæng inde for musikken, så det er ikke altid, at han lige har tid til at tage med de andre ud og spille. Så kan John skrue op for sine trommer i keyboardet, og så går det alligevel. Det vil dog aldrig blive det samme som Bjarnes kyndige trommer.

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63