Punkt 22
musikformidlingknap01
Index
Country

Punkt 22
punkt22_4mand_020
 
ALSIDIGHED ER ADELSMÆRKET

Punkt 22 serverer en stærk bryg af aromatisk, uforfærdet countrymusik, rock og pop med afsæt i de oprindelige rødder tilsat sprudlende humør og spilleglæde samt et stænk Tennessee Whiskey garneret med sobre soli og vitale vokalharmonier.

Musikken henter sit brændstof i den amerikansk-engelske sound og et solidt rytmisk drive. Stilen er yderst alsidig og spænder fra livlig country til rock til finere sorter af ”no bulshitt” folk limet sammen af smægtende popballader og solidt svingende 50’ rock’n’ roll.

Punkt 22 rækker således tommelfingeren i vejret og blaffer rundt i krogene af den varierede americana stil og finder sjove, finurlige og følsomme sange om romantik og skønne kvinder og alt det andet, som giver livet og Punkt 22 stil og kulør.

Der er glimt i øjet og appel til fødderne, når dette energiske sammenrend af sejt swingende sjovere sætter stikket i og slår fra sig. Et repertoire med stor spændvidde er orkestrets force og suger med varierende impulser uundgåeligt publikum mod dansegulvet.

John Møldrup – Ebbe H Lautrup – Jes Halding – Jan Locht – Mogens Balle – Jan Rosenkrantz

Webdesign
Gren|Grafisk

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63