musikformidlingknap01
Index
Dansktop
2BE1

2be1_012”SLAGERSHOW”

2Be1 har eksisteret siden 1997 med flere cd-udgivelser i bagagen, er det blevet til flotte placeringer på radiostationerne i både Danmark, Norge & Sverige.

Numre som KÆRE BARNEBARN, TÆNDER DU PÅ MIG, VI HAR FRI, ET PUSLESPIL AF DIG o.m.fl. spilles flittigt overalt i Danmark.
2Be1’s  2007 album  ”Livets puslespil” opnåede at blive indstillet til nominering ved Danish Music Awards som årets dansktopudgivelse.

2Be1 har endvidere medvirket i et hav af TV Programmer og TV Shows i Danmark.

Endvidere er 2Be1 flittigt spillet på Danmarks nye DAB Kanal DR Dansktop.
2Be1 slagershow er en 90 min. Koncert der indeholder de bedste danske slagere fra de seneste 5 årtier, krydret med enkle af 2Be1’s egne numre.

Publikum får mulighed for at synge med på sange som Smilende Sussi, Flower Power tøj, Gid du var i Skanderborg, Snart er du mer’ end 17 år og mange, mange, flere.

Showet ”garneres” med et inferno af lys, lyd og effekter der går op i en højere enhed, og skaber en stemning der ikke er kendetegnet for denne genre.

Inspirationen er hentet fra de største tyske TV Shows.

2Be1 ”Slagershow” egner sig til byfester, havnefester, spillesteder, markedspladser, ja kort sagt alle de steder hvor der skal være fællessang, god stemning og underholdning.

Showet kan bookes med besætning af 2BE1, eller 2BE1 med band, det er endvidere muligt at kombinere dette show med dansemusik af højeste karakter fra 2Be1’s backing

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63