Danish Delight
musikformidlingknap01
Index danish delight
Dansktop

Danish Delight
Mangler du prikken over i’et ?


Så er det godt du har fundet Danish Delight. En duo som bare er i særklasse. To sjove, seje, superprofessionelle, stilfulde, smukke, selvsikre, selvironiske, smukt syngende sangsild, der sætter dags-ordenen fra første tone.

Repertoiret spænder vidt fra disco og 80’er hits til swingende Supremes numre og danske syng-med klassikere – der er simpelthen noget for enhver smag og alder.  

Danish Delight kan dog andet end synge, spille og se godt ud. For det uskyldige udseende er kombineret med en god portion rå kvindehumor. Det handler ikke
bare om Danish Delight’s yndlingstema – mænd, mænd og atter mænd, men også om en god gang selvironi – ja, piger I skal ikke føle jer for trygge. Gnisterne fyger gennem luften, når den sindige jyde og den rappe københavner indtager scenen.

Danish Delight har optrådt over hele landet, blandt andet på landets førende hoteller og har desuden medvirket ved flere TV-udsendelser.

Et show med sang, musik og humor der bare skal opleves!

Foto: Robin Skjoldborg, Styling: Dennis Knudsen, Designer: Troels Uldall, Layout: Signe Bjerregaard

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63