musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Den Syngende Slagter

Jens Peter Jørgensen
 
den_syngende_slagter_012Jeg kalder mig "Den Syngende Slagter". Jeg blev som ung uddannet som slagter, og havde hele vejen sangen med. Nu hvor jeg ikke arbejder mere, kan jeg koncentrere mig om sangen, og har nu udgivet tre CD'er. Den første sammen med gruppen "Spar 3" og de to sidste i eget navn. Jeg underholder på pensionist centre, pensionist- foreninger og til fester. Sangen har altid betydet meget for mig og jeg glæder mig hver gang jeg skal ud og synge

Pressen skrev
Underholdning til topkarakter
 
ULSTRUP: Pensionisterne i Ulstrup havde i går besøg af "Den Syngende Slagter" fra Ry og Kalle fra Silkeborg, og det blev en underholdende eftermiddag for de 82 frem mødte pensionister.
- Det var som havde vi både besøg af Gustav Winkler og Elvis Presley med "Love Me Tender". Skulle jeg give karakter på en skala fra ét til 10, skulle de have 10 med pil op ad, siger en begejstret pensionistformand. Svend Aage Madsen.         Midtjyllands Avis

Artikel fra Annoncebladet Ry 1. april 2009
Af Jens Hvass
 
Fuldt hus til release
Tilløbsstykke da Den Syngende Slagter holdt release party på Ambolten
 
den_syngende_slagter_cd_07Lørdag den 28. marts kl. 14 på Ambolten var dag, tid og sted for lanceringen af Den Syngende Slagters fjerde cd ”Sange vi mindes”.
 
Og slagteren – alias Jens Peter Jørgensen – kunne glæde sig over at lanceringen blev et tilløbsstykke uden lige.
 
Allerede på vej mod Ambolten bemærkede man, at der ikke var en eneste ledig parkeringsplads i nærområdet. Og indenfor var alle stole, og hvad man ellers kunne sidde på, optaget af 150 forventningsfulde gæster, der ville høre, hvad slagteren nu havde fundet på.
 
På scenen gav Den Syngende Slagter en smagsprøve på numrene fra hans nye cd. Musikken blev leveret af Kalle og Henrik Birk Aaboe, der skiftedes på keyboard, Thomas Ousager på percusion og Jens Kokholm på guitar, mens Lisbeth Sangill tog sig af korsangen.
 
Lige fra begyndelsen var hele salen med, og stemningen var helt i top fra første til sidste strofe. Den store interesse for slagterens sang og musik, de gode musikere og korsangeren fik slagteren til at sige, at han nu følte sig rig, selv om han måtte indrømme, at det var han godt nok ikke, hvis talen var om kroner og øre.
 
Til afslutningsnummeret, Det er godt at se dig, vuggede hele salen med, og efter slagterens overrækkelse af flotte blomster til musikere og kor, ville klapsalverne ingen ende tage, hvorfor slagteren måtte afbryde publikum og love nok et nummer. Med sangen, Det er godt at se dig, sluttede koncerten, og alle forlod glade og fornøjede Ambolten efter at have fået indfriet alle deres forventninger til en god eftermiddag med sang og musik leveret af slagteren, musikerne og koret.
 
Den Syngende Slagter gør ikke noget halvt, så om aftenen havde han inviteret musikere, venner og bekendte samt familie til en release-party i Firgaarde forsamlingshus, hvor løjerne fortsatte med festlige indslag, mad og drikke til langt ud på aftenen. Men så var den cd også blevet søsat med maner.

den_syngende_slagter_0106 den_syngende_slagter_0306
den_syngende_slagter_0206

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63