musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Dorthe Kollo
dorthelogo

Dorthe Kollo på vejen igen

Med de 12 sange fra den nye plade i bagagen stiller Dorthe Kollo med et show, også kaldet „Dorthe synger Raquel“, hvor hun udover at synge vil fortælle om baggrunden for sangene.

Og derefter kommer de gamle Raquel Rastenni-hits til at indgå i Dorthe Kollos repertoire, efterhånden som hun kommer rundt i landet for at give sine godt 100 årlige optrædener, typisk i forbindelse med firmafester, private fester og fødselsdage.

dorthe kollo
dortheheksedans

For uanset om der officielt og udadtil har været stille om Dorthe Kollo de senere år, har der altid været stor efterspørgsel efter hende og ikke mindst interesse for at genopleve en række af hendes største dansktop-hits fra 70’erne, især „Velkommen til verden“ og „Gid du var i Skanderborg“.

dorthesortjak

Live holder Dorthe Kollo også meget af at overraske med sange, som mange måske ikke lige forbinder med hendes navn, blandt meget andet „Amazing Grace“ acapella og med tysk tekst, ligesom en træffer som „Der er stjerner nok på himlen“ ofte kan få begejstringen op og gåsehuden frem.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63