musikformidlingknap01
Index
Dansktop
GrandPrix De Luxe

grandprixdeluxelogenavnGlimrende Grand Prix-show

Mens vi venter på, at det igen bliver Melodi Grand Prix-sæson, byder århusianske Grand Prix De Luxe på en nostalgisk tur gennem sangkonkurrencens historie.

grandprix_deluxe_012Der var engang, hvor fjernsyn kun var Danmarks Radio, hvor benvarmere og rejehop var hot, og hvor det var stensikkert, at Kirsten Siggaard optrådte i Dansk Melodi Grand Prix med mellemrum. Tommy Seebach leverede gedigne ørehængere som »Krøller eller ej« og »Disco Tango«, Trine Dyrholm dansede i måneskin og Birthe Kjær malede byen rød.

Hver generation har sine Grand Prix-sange. De fleste er dem er endda blevet til udødelige klassikere, som vi elsker at hade eller hader at elske. Og hvert forår, når det er Grand Prix-tid, tager Danmarks Radio os på rejse tilbage gennem de nostalgiske melodier.

Men hvad stiller de mange sultne Grand Prix-fans så op resten af året? Mens vi venter på, at det igen bliver Grand Prix-sæson, må man jo holde modet oppe på anden vis. Derfor byder show-orkesteret Grand Prix De Luxe publikum på en fantastisk rejse gennem dansk og international Grand Prix-historie. Grand Prix De Luxe er en hyldest til den danske Melodi Grand Prix-tradition, og de leverer et festligt og underholdende glimmershow med storladent arrangeret musik, stribevis af kendte hits, og masser af 'syng med-omkvæd.

Udødelige klassikere og rejehop

Grand Prix De Luxe disker op med Grand Prix-historiens største hits fra Mabel's »Boom, Boom« til Jacob Svejstrups »Jeg tænder på dig«. Indimellem bliver der også budt på et par kendte internationale vindermelodier. Hvis du ønsker et frisk pust af kitsch, nostalgi og god musik, så mød op med dit Tommy Seebach-hår, dit "rejehop", eller dit bedste Mylius-smil - der venter op der en stor oplevelse! Vi har alle engang sunget med på Grand Prixets sange - men nu er det igen blevet tilladt at indrømme det! Grand Prix De Luxe leverer et festligt og underholdende glitter-show med storladent arrangeret musik, stribevis af kendte hits, og masser af 'syng med-omkvæd'.

Grand Prix De Luxe optræder som underholdning og PR, til by-, firma- og privatfester, spillesteds- eller gymnasiejobs - til Grand Prix-tema-aftener eller en hvilken som helst fest, der ønsker et frisk pust af kitsch, nostalgi og god musik.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63