musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard

Nyt dansk sangtalent i mesterklassen på Danmarksturné og i selskab med Lene Siel

Pressemeddelelse

Jesper Lundgaard, musicalkometen fra Herning i det midtvestjyske, er knapt nok landet fra sin store succes i hovedrollen som Jean Valjean i Ålborg Teaters opsætning af Les Miserables, før nye opgaver melder sig. Jesper Lundgaard fik af et samstemmende dansk anmelderkorps topkarakterer for sin præstation i den store og krævende hovedrolle som Jean Valjean i musicalen, der går sin sejrsgang over hele verden.

Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard kom, sang og sejrede i Ålborg-udgaven af Les Miserables og overskrifter som “Musical-Stjerne på en nat”, “En stjerne er født” gik igen over hele linjen hos anmelderne, der blev sunget til tælling. Hans følsomme, lyriske, gribende og kraftfulde tenor, hans musikalske og sanglige sikkerhed og udtryk kombineret med en sjælden og stærk udstråling vækker forhåbninger om et nyt navn og en karriere, der kan række pænt også udover landets grænser.

Foreløbig er det Danmark, der får glæde af dette nye musikalske stjerneskud. Jesper Lundgaard har sagt Ja Tak til at give hele landet en smagsprøve på sit talent ved en række dobbeltkoncerter, hvor han og sangerinden Lene Siel, der jo netop har erobret en god del af det danske pladekøbende publikum med et salg på over l 00.000 eksemplarer af sin seneste plade, hver giver deres afdelinger og dermed bidrag til den samlede koncert. Turneen starter 4. april i Trommen i Hørsholm og bringer de 2 sangere landet rundt ved i alt 20 koncerter i april måned.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63