Johnny Hansen
musikformidlingknap01
Index
Dansktop

johnnyhansen-header-2014-020

Book Johnny Hansen solo her !

Solgt til guld på bare en uge


Succesen fortsætter for musikeren og sangeren Johnny Hansen.
Både som solist og med Kandis.

johnnyhansen-bandfotor-2014-020

Lige nu er han aktuel med et helt nyt album, Kandis 16, der ligger nummer et på salgslisten og har solgt til guld på bare en uge. Et forrygende jubilæumsår slutter som det begyndte for Johnny  Hansen med masser af travlhed. Han er aktuel med et nyt Kandis-album, har en tætpakket koncertkalender med Danmarks mest populære danseband og har et stadig stigende antal job som solist.

Alene i år har Johnny Hansen suppleret Kandis-aktiviteterne med flere end 30 solist-optrædender. »Det har været et fantastisk år, som jeg aldrig havde turdet drømme om, men det er rigtig dejligt, at der stadig er stor interesse for de sange og den musik, som vi laver i Kandis og som jeg selv arbejder med,« siger Johnny Hansen.

I januar fejrede han musikalsk sølvbryllup med Kandis, der siden deres første optræden tilbage i  1989 har underholdt op mod fire millioner mennesker, solgt over 1,6 millioner album og har kørt så langt, at det svarer til 40 gange rundt om jorden for at spille op mod 200 koncerter om året. Og succesen fortsætter med en tæt belagt kalender for resten af 2014 og kun få ledige datoer i 2015. Som solist oplever han også en støt stigende efterspørgsel – et spændende kapitel i hans musikalske liv, han fortsat gerne vil udvikle.

Foruden de mange koncertaktiviteter har de seneste måneder været præget af produktionen af et nyt album, Kandis 16, med 14 nye sange, som rammer tidens trend med et touch af tysk schlager, amerikansk country, dansk pop med kant og partystemning.

»Vores budskab er klart. Vi er rejsende i livsglæde, synger om de nære ting og elsker at se glade mennesker på dansegulvet,« siger Johnny Hansen.

Ny soloudgivelse på vej Som solist er Johnny Hansen i fuld gang med at forberede endnu en  udgivelse til foråret. Denne gang er temaet fortolkninger af de største country- hit. I slutningen af februar rejser Johnny Hansen til Nashville i USA for at indspille det soloalbum, der bliver karrierens femte. »Albummet vil muligvis indeholde nogle nye sange, men hovedingrediensen bliver en række af de mest populære countrysange gennem tiderne. For mig handler det om at flytte grænser og afprøve nye sider af mit musikalske virke, og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med amerikanske musikere i studiet,« siger Johnny Hansen, der i 2013 udgav sit seneste soloalbum ”Songs From My Heart” – et album, der i flere måneder dominerede hit- og salgslisterne og blandt andet indbragte ham endnu en guldplade.


 

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63