musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Kisser & Søren

Kisser & Søren
  kisser_soeren_020

youtube_logo02

Se video på Youtube

Hr. og Fru Jylland, Vel nok et af de travleste og populæreste Slager« par i Danmark. Med mere end 100 egne melodier og tekster, plus en stribe af »de goe gamle«, er der nok at tage af, når parret byder på »ægte Dansk underholdning«.

Kisser & Søren har over de seneste mere end 15 år opbygget en enorm fanskare, der elsker deres finurlige, sjove og - nogle gange - mere alvorlige tekster og melodier.

En stribe cd’er er det blevet til. Samtidigt har parret formået at blande nogle af alle de gamle »eviggrønne« sange ind i deres festlige underholdning, når det handler om det mere voksne publikum.– Og det er ALTID PÅ DANSK! Ingen tvivl

Om det drejer sig om Kro- eller Halbal – Ældrecentre – Fest på markedspladsen – Ølteltet m.m. er Kisser & Søren et sikkert hit til Deres næste arrangement.

Kisser & Søren er garanter for professionel underholdning, altid smilende – velklædte og oplagte, og vel nok Danmarks flittigste sangskriver-par inden for den danske folkelige musik.

Hits:
Stella Polaris - Dem fra Danmark a’ - Pyt med det - Send en hilsen - En engel må have sendt dig - Sig altid kun på gensyn - Tak for tålmodighed, og mange, mange flere.

kisser_soeren_01_10 kisser_soeren_02_10
Kissorencd01 Kissorencd02 Kissorencd03

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63