musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Lis & Per

Underholdning på dansk, når det er bedst.

lis_og_per_020

Lis og Per - er nogle af Danmarks mest populære dansktop-kunstnere.

Lis og Per - er tillige nogle af de mest spillede kunstnere, på lokalradioer rundt om i landet. De bliver næsten også altid spillet i det landsdækkende og populære ”GIRO 413”.

Lis og Per - har sunget i Vise Vers Huset i Tivoli – Falkonercentret – Tivoli’s koncertsal – ældrecentre og private arrangementer. De har også optrådt ”LIVE” i Norsk Radio og TV.

Lis og Per  - laver som noget helt specielt, nogle helt fantastiske Kirkekoncerter, hvor de Danske kirker kan melde Fuldt Hus hver gang.

Lis og Per - har udgivet 40 CD’er, og med den seneste ”VORES SANG” har De igen ramt lige ind i hjerterne på Danskerne med Deres gode smag og melodier.

Lis og Per - har altid været flot placeret på DR’s DANSKTOPPEN, og den nye CD er da heller ingen undtagelse.

Lis og Per - har solgt mere en 1 MILLION CD’er, har fået 7 Platin Plader – 1 Guld Plade – 6 Sølv Plader. I  forbindelse med en artikel i ”HJEMMET” blev der solgt 270.000 CD*er med ”Julens Sang”.
 
Lis og Per - har i deres eget pladeselskab, hvor De producerer flere af Dansktoppens solister. Det har sat dem selv lidt i skyggen i nogle år, da De ikke har haft tid til at indsynge. Det råder De nu bod på med den nye CD; De arbejder i øvrigt allerede på 2 nye CD’er, som dog ikke bliver udgivet på en gang.
 
Lis og Per - vil som noget HELT NYT tage ud og holde foredrag i foreninger og andre stedet, om Deres spændende liv. Titlen bliver ”Fra Damefrisør til Dansktoppen”.

lis_og_per_010 lis_og_per_02_010

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63