Peter Vesth
musikformidlingknap01
Index
Dansktop

Peter Vesth

Sangeren og sangskriveren Peter Vesth med talrige store hits såsom "Veras vinterven", "En hel flaske rom" og "Bare fire linjer" har allieret sig med den formidable harmonikavirtuos Kristian Rusbjerg. 

peter-vesth-og-kristian-rusbjerg-01-20x11

youtube_logo04

Hør på Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=uUt4is027Kw

https://www.youtube.com/watch?v=LPdnhRzf0R0

https://www.youtube.com/watch?v=269q0ZDJdqs

Begge har mange CD-udgivelser bag sig og af de nyeste kan nævnes: 3-dobbelt CD'en "Musik er guld" (50 kæmpehits med Peter Vesth), dobbelt Cd'en "Sommerdays and Winternights" med Peter Vesth og venner samt dobbelt CD'en "Kristian Rusbjerg - Visitkort" (25 år med harmonikaen)

Deres show er en blanding af festlige, iørefaldende og smukke Peter Vesth sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar samt Kristian Rusbjergs ekvilibristiske harmonikaspil.

De har spillet talrige koncerter overalt i Danmark lige fra store koncertsale og festivaler til små hyggelige ViseVershuse. De har også turneret i udlandet. bl.a. i Sverige, Tyskland, Østrig, Skotland, Irland, Norge, Polen og USA.

Peter Vesth og Kristian Rusbjerg er også TV aktuelle med "Peter Vesth og venner". Derudover vil man også kunne opleve både Kristian Rusbjerg og Peter Vesth i "Sommersang i Mariehaven".

Hvert år arrangerer Peter Vesth og Kristian Rusbjerg en juleturné med forskellige dygtige gæstesolister fra ind- og udland. Bl.a. Jess Leary og Julie Burton fra Nashville og Anne Herdorf samt flere dygtige gæstemusikere.

Peter Vesth er en rigtig "Grand-old-man" i den danske folkemusik og country genre. Med over 40 år på landevejen med sange som "Veras Vinterven", "Sønder Boulevard", "Bare fire linjer" og meget meget mere. Han har uden tvivl positioneret sig blandt de mest folkekære kunstnere og har i dag over 20 nr. 1 hits på Dansktoppen. Peter Vesth var bl.a. bestyrer af det kendte ViseVersHuset i Tivoli.

I dag spiller Peter Vesth fast sammen med Kristian Rusbjerg som duo, og som kvartet med Sine Bach Rüttel, banjo & Steffan Sørensen, kontrabas.

Kristian er vel nok mest er kendt fra sit samarbejde med Jesper og Jens Peter og deres CD'er "Harmonika træffere", der har solgt både guld og platin. Kristian spiller i dag i mange forskellige musikalske sammenhæng og kan bl.a. findes i Mariehaven hvert år, hvor han er kapelmester for husorkestret Maries Festival Band.

peter-vesth-kvartet2015-20x11Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63