musikformidlingknap01
Index
Dansktop
Richard Ragnvald - Giro413

Richard Ragnvald  Giro 413

richard_ragnvald_02002

Giro 413, dette meget populære radioprogram i Danmarks Radio der i over 60 år har glædet rigtig mange mennesker. Det er programmet hvor danskerne søndag efter søndag har kunnet ønske netop den musik de holder af, og samtidig støtte mange gode formål ved at sende et bidrag til Giro 7000 413.

Kære Lille Mormor er stadig en af de mest ønskede sange i dette program. Dette har derfor givet Richard Ragnvald inspiration til en turné rundt i landet i 2013. Richard synger mange af de populære sange fra Giro 413, man har kunnet lyttet til igennem årene.

ragnvald_giro413_forside_020x09

Sange som bl.a.
En dejlig dag
Du er min øjesten
Sølvstænk i dit gyldne hår
En lille pige i flade sko
Musens sang
Sømanden og stjernen
Manden på risten
Kronborgvalsen
Du lille svale
Skamlingsbanken
Sølvbryllupssangen
Mariehønen
Jeg vil bygge en verden
Bare en dreng
Den glade vandrer
Vildandens sang
Tak fordi vi er venner
Kære Lille Mormor samt mange flere.

De mest spillede i Giro 413 skrev KODA.
Den 8. januar 2010 fyldte Giro 413 60 år, og der fejrede KODA fødselsdagen med en liste over de 10 mest spillede numre i det populære radioprogram. På førstepladsen lå Lars Lilholts klassiker Kald Det Kærlighed efterfulgt af Kære Lille Mormor og Rigtige Venner på anden- og tredjepladsen.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved at trykke på knappen Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63