Allan Olsen
musikformidlingknap01
Index
Folk

ALLAN OLSEN

allan_olsen_foto_010Man kan selv bestemme om man vil kalde stilen folk-inspireret rock eller rock-inspireret folk, men ingredienser fra begge stilarter ér umiskendeligt den musikalske, røde tråd i produktionen.

I sine tekster går Allan Olsen i clinch med den lille mands fortællinger om store og små oplevelser og drømme. Hans univers er befolket af skidesparkere, tårnspringere, gravkøer der kan dø, stilstandsmænd, stofsælgere, der trækker streger af slim, taberens søn og folk sat i muld men vokset med ryggen til land. Folk er kodeordet, og det skal ikke udtales med internationale tendenser, men jordbundet, drævent og uden al for mange nykker. Lidt ligesom den der har øre vil kunne høre det på en hverdag i Nordjylland ved egnen over mo' Fre'e'kshavn a'...

Det bør også bemærkes, at Allan Olsen har slået et slag for det sprog, man kunne kalde for "byjysk", altså det, de fleste jyder taler nu om stunder. Han har vist, at det lader sig gøre både at rime og udtrykke store følelser i én af de mindre anerkendte dialekter.

Allan Olsen´s sange er som gylne perler. De nye overrasker og skubber til samskrivning på dansk - de gamle får mere og mere glød, jo mere de høres og spilles. Meget få hjemlige sangskrivere kan siges at holde en så konstant høj standard i sin produktion, som Allan Olsen.

Book Allan Olsen til arrangementer som seminarer, private + firma arrangementer her.

allan_olsen_cigaret_010 allan_olsen_guitar_010
CD Jern CD CD
CD Norlan CD Gajo

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63