Andreas Tophøj & Rune Barslund
musikformidlingknap01
Index
Folk

Andreas Tophøj & Rune Barslund
 
andreas-tophoej-020x13

Andreas Tophøj og Rune Barslund, to af deres generations førende folkemusikere i Danmark, optræder med violin, akkordeon, klaver og bratsch. Den velspillende duo med jyske rødder er allerede godt på vej ud over landets grænser, og indtager i 2016 England, Tyskland og Sverige på turnéer og festivaller.

youtube_logo13

Hør på Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Fr6hoL647V0
https://www.youtube.com/watch?v=cI_rcr1qxuo
https://www.youtube.com/watch?v=bhr71gGpy1k

Andreas og Rune beriger publikum med deres bud på ny dansk folkemusik, der er stærkt påvirket af musiktraditioner fra andre endnu mere regnfyldte, solbeskinnede og kolde himmelstrøg. Paletten med inspiration er fyldt op gennem lange ophold i Irland og Amerika, og gennem rejser og møder med nordiske og keltiske musikere og musikkulturer. Deres originale repertoire er formet i denne spændende musikalske smeltedigel, som også trækker tråde til deres andre bands - Kasír og Basco. Det er to
erfarne herrer med et flot og medrivende sammenspil.

Duoen udgav Ep’en ”The Danish Immigrant” i 2014, men allerede inden da havde titelmelodien indbragt dem prisen for ”Årets Track” i 2012 ved Danish Music Awards Folk. Samme prisuddeling nominerede i 2015 Andreas som “Årets Kunstner”.

andreas-tophoej-020x12

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63