Bente Kure & Leif Ernstsen
musikformidlingknap01
Index
Folk

Bente Kure og Leif Ernstsen:
Deres CD fra 2003 "Ovenover Alting"
modtog en Danish Music Award 2004
som  Årets Danske Vise Album

Som en anmelder udtrykte det:
"Prototypen på sang, guitar og harmonika kan De godt glemme alt om!"

bente_kure_leif_ernstsen_08
Bente og Leif har spillet sammen siden 1985, og fejrede således 20-års jubilæum i 2005. Både spillesteder, festivals, kursuscentre, skolebørn og foreninger har gennem årene nydt godt af de to talentfulde musikeres alsidige optræden og repetoire.

De giver et show  hvor vise ord og sprøde kommentarer blander sig med et repetoire, der udover en del egne sange og kompositioner f.eks. rummer Aakjær og Afzelius, Cornelis og Taube, Andersen, Rasmussen og Pedersen
(Benny, Halfdan og Sigfred!).

Efter mere end 20 år og i en verden, hvor medierne får os til at tro at dommedag er nær står Bente og Leif stadig for et positivt livssyn uden at forfalde til hverken at blive lalleglade eller ligeglade.

Og mere professionelle end nogensinde leverer de den helt rigtige blanding af humor og alvor - nyt og velkendt.

"...og det er ikke holdningsløse tidende!"

Udover turnéer i ind- og udland samt en del radio og TV-optrædender har Bente og Leif også fundet tid til at udgive 8 CD'er - alle med flotte anmelderroser til følge!

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63