Bjarne Lisby
musikformidlingknap01
Index bjarnelisby001
Folk

Hvad kan Bjarne Lisby?

Solist
Byfester, havnefester, markedspladser og alle andre steder, der har behov for god og festlig underholdning. Her er der hverken tale om play-back eller sing-back, men ægte, levende her-og-nu underholdning.

Firmafester
Lad Bjarne Lisby være firmafestens lystige indslag. Bjarne Lisby tager i god tid kontakt med festudvalget, bliver briefet om firmaet, festen og deltagerne og målretter herpå underholdningen direkte til Deres firma, Deres fest. Hans virke som revyforfatter kommer således Dem tilgode i form af de underfundige bemærkninger, de aktuelle kommentarer, de verbale hib til firmaets spidser - alt det, der giver festen det ekstra løft, der kendetegner en god fest.

Konferencier

Der er jo en grund til at Bjarne Lisby år efter år genvælges som fast konferencier ved f.eks. Danmarks største country-festival, Center-underholdning, modeshows og meget mere.

Som sangskriver

har Bjarne Lisby leveret numre til f.eks.: Mek Pek, Kandis, Bjørn & Johnny, Lis & Per, Tommy Seebach, Teddy Edelmann, Kim & Hallo, Anja & Betina, Lille Palle og mange flere.

Som revyforfatter

har Bjarne Lisby leveret numre til Cirkusrevyen, Tivolirevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Revyen m.fl. til kunstnere som f.eks: Jørgen Ryg, Kai Løvring, Grethe Sønck, Jan Schou, Leif Maibom, Dick Kaysø, Lise-Lotte Lohmann, Bertel Abildgaard og mange flere.

Børneunderholdning

Bjarne Lisby udgør sammen med Bertel Abildgaard og Steen Lindegaard det senere så berømte børneunderholdnings showband BØRNEBANDEN. Et forfriskende nyt pust indenfor genren.

Ældreunderholdning

Latter er den bedste medicin, siger de kloge. Og det er det gode humør der er i højsædet når Bjarne Lisby går i gang med de ældres favoritmelodier præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger. „Så godt har jeg ikke moret mig længe“, eller „Jeg havde helt ondt i maven af grin“ er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden.

Troubadour

Den svære kunst at gå rundt mellem bordene uden mikrofon, sætte stemningen i vejret fra bord til bord med en lystig sang, få gang i en munter dialog, og i det hele taget kræse verbalt og musikalt for gæsterne.

Foredrag

Bjarne Lisby har i de senere år været en hyppigt benyttet foredragsholder hos bl.a. AOF og FOF. Det er dels med „Historien om et par gamle bukser“, som er en festlig og musikalsk gennemgang gennemgang af 30 års spøjse oplevelser som turnerende solist, og det er dels „Vandrehistorier på versefødder“, hvor vi bliver ført ind i vandrehistoriernes forunderlige verden - garneret med levende musikeksempler hentet fra Lisbys tema-cd af samme navn.

Visesanger

Som medlem af Visens Venner gennem 25 år har Bjarne Lisby bl.a. turneret i Norge og ikke mindst optrådt ved en mængde visetræf i tidens løb.

Familiefester

Bjarne Lisby bliver ofte benyttet som familiefestens muntre indslag. En 1/2 times festlig afdeling med underholdning direkte målrettet festens hovedperson, fødselaren, gommen, sølvbrudeparret er med til at gøre netop Deres fest til dén, der til stadighed snakkes om i familien.

Musikaftener

- på Spillesteder, Bodegaer, Restauranter. Mange sæsoner på Dyrehavsbakken (Bakkens Hvile, De 4 Ege, Pølsekroen, Frilufts-scenen) har givet Bjarne Lisby den robusthed og alsidighed, der skal til for at begå sig steder, hvor det måske mere er de våde varer end den åndelige føde, der er i højsædet. Her er det især Bjarne Lisbys hurtige replik og situationsfornemmelse, der gør aftenen vellykket.

Tilfældige pressepluk

På scenen står en veloplagt konferencier, Bjarne Lisby. Hurtig. Og fræk lige til stregen - Midtjyllands Avis

Vittig hund - Århus Stiftstidende

Det er hans måde at skabe stemning på blandt publikum, der har gjort ham populær. - Ringkøbing Amts Dagblad

Bjarne er en rigtig humørspreder, og med hans guitar og finurlige sange er han et festligt bekendtskab. - Thisted Posten

Ak, hvilken fryd han vakte. Den mand er jo eventyrlig god. - Herlev Bladet

Den mand er eventyrlig skøn at høre på. - Løgstør Avis

Ja, sådan bedømmes Bjarne Lisby så forskelligt i øst og vest, men et eller andet sted midt mellem disse to citater ligger den egentlige sandhed.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63