Burns Night
musikformidlingknap01
Index
Folk

Burns Night 2013
 
burns_night_020

med THE BLUEBELL SCOTTISH CEILIDH BAND

Robert Burns, Skotlands folkekære poet, blev født d.25. januar 1759, i Alloway, Ayrshire og det fejres af skotter og andre hvert år verden over.

Han blev kun 37 år, men levede et intenst liv med en stor produktion af digte og sange. Vores egen Jeppe Aakjær læste ca 100 år senere om Robert Burns, og blev så stærkt inspireret at han oversatte flere af Burns’s digte og sange til dansk, mest kendt Should auld acquaintance be forgot.

Til en ”Burns Night” hører skotsk mad og drikke, musik, poesi og dans. Traditionerne er mange.

The Haggis, den skotske nationalret, lavet på havre, lever, hjerte og krydderier, hører til det faste repertoire, ligesom den gode skotske whisky gør det.

Skotsk musik og sang er forståeligt nok populær over hele verden. Sangene er oprigtige, stolte, klare i tonen, morsomme, bevægende....

Skotsk dansemusik rykker i fødderne og i hjertet hos alle. Melodierne lyder ikke fremmede i danske ører, fordi skotter og danskere har altid været naboer.
En aften med skotske sange, fortællinger, musik, mad og helt sikkert lidt at drikke- en ceilidh (det udtales ´ke li men er det ikke!) - er en magisk oplevelse som man sent vil glemme og vil vende tilbage til gang på gang.

THE BLUEBELL SCOTTISH CEILIDH BAND

tilbyder just sådan en festlig aften

Mike Whellans, Rod Sinclair, Eskil Romme og Kirstine Sand

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63