Djursland 2
musikformidlingknap01
Index
Folk

DJURSLAND 2

Spiseduoen der vælter værtshuse. Vi var ikke klar over det og vi blev temmelig overraskede. At sådan et par højskolemelodier kunne gå så rent ind og blødgøre de sejgeste hold på steder hvor man må tænke sig om to gange, før man går ind. At de er blandet med Skotsk, Irsk og Amerikansk folk, Country, Blues, Rock, Pop og syng med melodier gør naturligvis sit til.

Det er Helge Sørensen fra Djurslandspillemænd der ruller sig ud. Han ta’r sig af licks’ene og melodierne på guitar og han underholder med sin bredeste vifte. Af og til går der visesang i den. Så får han lov til at fyre et par ”unplugged” versioner af sine sange af. Så kan der godt blive lidt stille, Det er lækkert, siger han.

David Glowasky ”the Flamin´ fiddler”:
er canadier og står for Jigs og reels og violinspillet i det hele taget....David Glowasky og er klassisk uddannet violinist fra Calgary, Canada. Han har arrangeret og spillet til store funktioner omkring og i Calgary og Mountain Resorts i over 20 år. Bl.a. spillede han til åbningen af vinter OL i Calgary.
 

djurs2_dave_010
djurs2_helge_010

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63