Draught Baileys
musikformidlingknap01
Index Draught Baileys Logo
Folk
Draught Baileys

har samlet the cream of irish music og leverer den velskænket og absolut frisk. Duoen er splejset sammen af to musikere, der har spillet irsk/skotsk musik i mange år og i mange andre sammenhænge, men som nu har fundet sammen om at levere deres udgave af swingende folkemusik.

Draught Baileys underholder med en blanding af kendte „evergreens“ indenfor det irske og mindre kendte numre krydret med instrumentalmusik, der oser af hygge og gang i den.

Christian Gleesborg er den vokale kapacitet i duoen, og hans sange akkompagneres dels af hans eget avancerede guitarspil og underbygges af multiinstrumentalisten Martin Seeberg, som krydrer med et væld af forskellige instrumenter, så lydbilledet varieres med stor opfindsomhed. Martin leverer også ballasten til duoens instrumentale afdeling, hvor Christian til gengæld varierer med lut, bodhran og mandolin.

Alt i alt en duo med stor bredde og et frisk medrivende show.

Christian Gleesborg: Sang, Guitar, Lut, Bodhran & Mandolin.
Martin Seeberg: Violin, Toradet Harmonika, Mundharpe,
Papkasse, Jødeharpe, Fløjter og Sang.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63