FogeyFolk
musikformidlingknap01
Index
Folk

FogeyFolk
Her er nyheden til festivaler, koncerter, underholdende indslag - ja alt, hvor der brug for musikalsk underholdning krydret med humor og anekdoter.

fogey-folk-020x014

Medlemmerne af denne nye folkgruppe har alle været på musikscenen i mange år. Nu har de fire fundet sammen i en fælles glæde ved genren: Folkemusik med 4-stemmig sang.

Ud over den fælles musikalitet, er deres optræden i høj grad præget af humor og pingpong med publikum.

Søren Chr. Kirkegaard, mangeårig folkemusikanmelder ved Jyllands-Posten og magasinet Folk & Musik, udtalte efter at have overværet gruppens debutkoncert: "Et forfriskende nyt pust på den danske musikscene, især for folk med forkærlighed for irsk folkemusik, men gruppen spænder vidt. Den vil være en humørfyldt musikalsk gevinst for enhver festival og ethvert spillested med folkemusik på programmet."

Jørgen Skammeritz - Guitar og sang
Tilbage i 70'erne havde Jørgen en lang solokarriere i ind- og udland, med flere LP plader bag sig. Han har turneret med folk som Alex Campbell og The Furey Brothers.
Jørgen har i en menneskealder rejst rundt med sin guitar og spillet på alverdens gågader og i snart sagt enhver baggård. Bare han var blevet ved med det.

Jes Halding - Bas og sang
Jes har en mangeårig karriere i grupper som Bamses Venner og Punkt 22 for blot at nævne et par.
Han har en stor fortid bag sig. Men fremtiden skrumper mere og mere ind. Har dog hørt, at rødvin forlænger livet, hvilket han gør et ihærdigt forsøg på at bevise.

Bente Buch Mulbjerg - Harmonika og sang
Mange siger, at Bente må være født med en harmonika i hånden. Hun har da også spillet siden hun var seks.
Slogan: Det kan jo godt trække lidt ud. Er diplomelev fra salig Pouli's Musikskole i Horsens. Bidrager især til, at omgangstonen i gruppen er rimelig høvisk.

Marius Knudsen - Guitar og sang
Marius er gruppens multiinstrumentalist, og har en lang professionel musikkarriere i forskellige sammenhænge, ikke mindst i gruppen Østjysk Musikforsyning.
Man kan iøvrigt sige meget om Marius, men det gør man jo ikke.

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63