Fuls Fæller
musikformidlingknap01
Index
Folk

Fuls Fæller

Fuls Fæller
Solvogn
Fuls Fæller

FULS FÆLLER, der består af Mogens Friis og Knud Albert Jepsen, spiller musik fra vikingetid & middelalder. Begge musikere, der er konservatorieuddannede, optræder i kopier af dragter fra perioden. Et udvalg af følgende instrumenter vil kunne høres alt efter arrangementets karakter: vikingelur, panfløjte, kohorn, knoglefløjter, piccolo, hornpipe, skalmeje, tabor & pipe, rebec, lyre, nonnegeige, tromme, rasler og sang.

FULS FÆLLER har optrådt med vikinge/middelalderprogram på slotte som Sønderborg, Spøttrup og Gottorp, i kirker og ved museumsudstillinger. I 1995 spillede de ved Vikingefestivalen på Island. I 1996 medvirkede Knud Albert Jepsen og Mogens Friis sammen med Erik Axel Wessberg på en CD "Drømte mig en drøm i nat" med vikingemusik for forlaget
SKALK.

Ud over koncerter har FULS FÆLLER spillet til vikingemiddag på Fyrkat og på Moesgård med Søren Gericke som kok. De har leveret vikinge/middelaldertaffelmusik bl.a. på Hindsgavl, Spøttrup, Scheelslund, Kokkedal, Nyborg slot, Bispekælderen i Kalundborg, ved Mejeriernes verdenskongres i Århus 98 og på Middelalderborgen i LEGO-land.

FULS FÆLLER optræder også med indslag ved f.eks. åbning af konferencer og kongresser, samt ved jubilæer, overrækkelse af priser o. l.

skalkweb01

Bestil CD’en fra
forlaget
SKALK

Picture

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63