musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Søren Krogh Band

SØREN KROGH med Band

sorekkrogh med guitar010
Søren Krogh – nomineret ved Danish Music Award 2003 for årets bedste folkudgivelse og desuden nomineret til Den Danske Fokemusikpris 2003 for årets bedste vise-album er på forårsturne med sit akustiske orkester og den anmelderroste cd, Silhuetter med tekster af Knuth Becker i bagagen.

Ovenpå lutter gode anmeldelser og en række succesfulde koncerter i 2002 tager han igen en pause fra sin troubadour-turne-virksomhed, der ellers er det, der bringer ham landet rundt ca. 100 gange årligt, tager han igen i foråret 2003 på en turne med orkestret.

Pressen skrev bla.
”Søren Krogh overbeviser på denne cd om sine evner som en ferm melodisnedker og en fortræffelig sanger” - ***** Jyllands-Posten,

”Søren Krogh har klar melodisk tæft og viser det hele vejen igennem” **** - Vejle Amts Folkeblad

”Ganske fornemt” **** - Gaffa

”Smuk og forstående tolkning” **** - Nordjyske Stiftstidende

”Når folk lytter til pladen skal de sætte sig i deres bedste stol” - Kristeligt Dagblad

Én af de væsentligste danske cd-udgivelser i 2001” – Palle Årslev, Danmarks Radio.

"Silhuetter" er stilmæssigt en meget varieret plade. Men da substansen i de tidløse digte er kombineret med kompetente og for teksten respektfulde melodier, er der en tydelig Krogh´sk rød tråd gennem cd´en.

Koncerten vil naturligvis rumme mange af de nye Krogh/Becker-sange, men vil også indeholde akustiske perler fra Søren Kroghs to tidligere udgivelser.Stilmæssigt har Søren Krogh i orkestersammenhæng bevæget sig væk fra rockmusikken, og har nu for alvor med sit personlige udtryk manifesteret sig i dette krydsfelt mellem folk, jazz og blues mod noget der minder om ”noget nordisk”, som Krogh selv siger det. Der er brudt med traditionel tankegang om, hvordan orkesteropbygning bør være, og således er det nye orkester, Krogh præsenterer her i foråret, uden bassist (!) men med hammondorganisten, Martin Jønsson som spillende fodbas. Desuden er percussionisten, Jesper Falch. Orkesteret, som Søren Krogh har samlet til denne turne, er da også identisk med grundstammen fra indspilninger af "Silhuetter".

Besætningen er:
Søren Krogh – sang og guitar
Jakob Mygind – alt- og sopransaxofon
Martin Jönsson – klaver og orgel
Jesper Falch - percussion
Michael Friis - trommer

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63