musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Søren Krogh Solo

MUSIKALSK UNDERHOLDNING MED
TROUBADOUREN SØREN KROGH

soeren_krogh_solo_01202
Som arrangør kan det være vanskeligt at finde emner til musikalsk og kulturel underholdning, som ikke er i børnehøjde, og som desuden kan ramme en meget bred voksengruppe uden at være plat og kødløst.

Ca. 100 gange årligt er Søren Krogh på farten. Oftest er hans ærinde musikalsk underholdning. Det er hverken koncert, historiefortælling eller stand-up, men noget af det hele på en gang. Kort sagt: nordjysk musikalsk underholdning på højt niveau. Søren Kroghs sange - og ikke mindst historierne imellem - fører nænsomt publikum gennem aftenen på en morsom, eftertænksom og frem for alt nærværende måde. Krogh mestrer kunsten at være morsom uden at være plat, og eftertænksom uden at være kedelig.
”Indenfor min branche er man aldrig bedre, end man var på sidste job. Det betyder, at jeg altid skal være skarpslebet i min optræden. Jeg har antennerne ude for at fange tendenser i tiden. På en eller anden måde finder de så vej gennem alle snørkelkrogene i mit hoved og kommer ud i den anden ende som sange og historier”.

Søren Kroghs professionalisme afspejles i hans store referenceliste, som tæller alt fra små firmaarrangementer over lukkede arrangementer på kursus- og konferencecentre og offentlige koncerter på landets førende spillesteder, kulturhuse og festivaler til radio- og tv-optrædener. Gennem årene har han spillet til arrangementer inden for alle de store faglige forbund, en lang række firmaer, på landets større festivaler og spillesteder og med direkte optagelser på de landsdækkende radio- og tv-kanaler. Trods det har han formået at bevare fodfæste og sin ydmyghed overfor sin metier; at skrive sine sange og tage ud og underholde folk med dem.

Til mindre arrangementer optræder Søren Krogh enten solo eller med en pianist. Til større arrangementer optræder han med 5-mands orkester.

Væsentlig referencer:

Danmarks Lærerforening, NNF, Dansk Metal, Dansk Elforbund, SID, FOA, Kvindeligt Arbejderforbund, LO, BUPL, DSU, Socialdemokratiet, HK, Dansk Tandplejerforening, 3F, Socialpædagogernes Landsforbund, Danmarks Speciallærerforening, Danmarks Bibliotekslederforening, Postpensionisternes Landsforening, Foreningen for Produktionskoler, Dansk Skibsmæglerforening, Dansk Malermesterlaug, Ældre Sagen, Nordea Bank, Danske Bank, Jelling Sparekasse, Carlsberg Bryggerierne, Inventarland, Isabella Camping A/S, Stark.

Skanderborg Festival, Skagen Festival, Vestjysk Visefestival, Sønderborg Folkfestival, Jelling Festival, Haze Over Haarum, Nibe Festival, Nordals Festival, Morsø Festival, Hinge Søfestival, Tunø Festival, Frederikssund Festival, Skive Beach Party, Sølund Festival, Vig Festival, Nyhavn Visefestival, K-festival i København, Godt Folk-festival på Fanø, Bork Havnefestival, Vega København, Skråen Ålborg, Fermaten Herning, Tobaksfabrikken Esbjerg, Tavlen Kolding, Kulisselageret Horsens, Musikteateret Vejle, Sysseltinget Hjørring, Pavillonen Grenå, Det Bruunske Pakhus Fredericia, Glassalen i Tivoli i København, Sønderborghus, Lunden Silkeborg, Musikhuset Århus, Jazzhus Dexter Odense, Bakkehuset Ikast, Kulturøen Middelfart, Bornholms Musikhus Rønne, Nordens Hus Tórshavn, Visevershuset i Tivoli København etc. etc.

Om Søren Kroghs cd-udgivelser er der sagt og skrevet meget gennem årene, bla.

”Søren Krogh overbeviser på denne cd om sine evner som en ferm melodisnedker og en fortræffelig sanger” *****, Jyllands-Posten

”Danmark har fået en ny Benny Andersen”, Arbejderen

”Søren Krogh har klar melodisk tæft og viser det hele vejen igennem” *****, Vejle Amts Folkeblad

”Ganske fornemt” ****, Gaffa

”Smuk og forstående tolkning” ****, Nordjyske Stiftstidende

”Når folk lytter til pladen skal de sætte sig i deres bedste stol”, Kristeligt Dagblad,

”Én af de væsentligste danske cd-udgivelser i 2001”, Palle Årslev, Danmarks Radio

”Så længe der findes folk som Olsen, Hausgaard og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”, Peter Nørgaard Ekstra Bladet

”Søren Krogh går imod strømmen med sine skæve tekster, som hudfletter nogle af tidens modestrømninger, ofte med et lunt glimt i øjet, som også afspejler sig i de spontant fængende melodier. Tillige er Søren Krogh en glimrende guitarist og sanger”, Søren Chr. Kierkegaard Jyllands-Posten. 

”Dansk visekunst, når det er bedst”, Midtjyllands Avis.

Og helt dugfriske meldinger fra arrangørerne, der siger:

4.3.08
Første gang jeg hørte Søren Krogh var til Arbejdsmiljøkonference med FOA i Nykøbing Falster. Han gik lige i mig med træsko på, det gjorde han også anden gang, da han underholdt til vores generalforsamling på mit arbejde i Aktivitetshuset Midgård i Slagelse.
Søren Krogh har den evne, at han tager udgangspunkt i virkeligheden og har en sjov og medrivende fortæller-måde, og ikke mindst en dejlig stemme.
Jeg glæder mig meget til at høre og se ham igen.
Else Hansen FOA

13.03.08
Lun nordjyde, der fortæller små historier krydret med dejlige sange og gode tekster.  Rigtig god live-oplevelse.
Grundejerforeningen Sijleager, Jelling

14. marts 2008
Solrød Lærerforening afholdt medlemskursus på Frederiksdal Kursuscenter
den 8. og 9. februar. Aftenunderholdningen stod Troubadouren Søren Krogh for.
Søren underholder med en blanding af lidt stand up og fremragende musikalske indslag. Sørens lune og humor gør at aftenen går alt for hurtigt.
Alt i alt vil vi sige tak for en dejlig musikalsk aften til Søren og Perry.
De bedste hilsner
På Solrød Lærerforenings vegne
Anne Dorte Kerrn, Kredsformand, Solrød Lærerforening

Kære Søren.
Tak for sidst, hvor du og dit band underholdte til vores årsmøde i Musikteateret i Vejle. Til mødet deltog godt 700 af vore gode kunder fra Vejle og omegn. Det var en rigtig god oplevelse og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på jeres optræden. God humor og ironi krydret med god musik og indholdsrige sange. Det blev til fulde bekræftet af det lange og varme bifald efter jeres indslag. Jeres bidrag var stærkt medvirkende til at vore kunder havde en dejlig aften.
Tom Bagger, Filialdirektør, Nordea

Søren Krogh havde fra begyndelsen af showet godt tag i publikum, alle var straks med på formen, af den lune nordjyske humor, trods det der ikke var så mange, der kendte til Søren i forvejen, nåde han helt ned bag i salen.
Det der virkelig var godt, udover den dejlige musik, er at Søren også god til at binde musikken sammen med hyggelige historier, man kan næsten fristes til at sige, det er noget typisk nordjysk, både Niels Hausgaard og Allan Olsen, er jo også kendt for denne form. Søren ”stjæler” ikke, han har sin helt egen form. Vi kan helt sikkert anbefale Søren Krogh og Martin Jønsson til andre som gerne vil have en hyggelig aften med smil på læben og god musik.
Jørn Østergaard, Pædagogiske dage i Århus på Hotel Radisson d. 5 og 6 maj 2008
Socialpædagogerne i Østjylland.

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63