musikformidlingknap01
Index
Folk

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Osvald Helmuth Viser

oswaldviserfoto01Musikalsk rundrejse
med Stig Nørregård
Jeg tager jer med i en musikalsk rundrejse i Osvald Helmuths enorme univers, hvor jeg fortolker en stribe af hans viser.
Et udvalg af morsomme og seriøse, kendte og sjældne perler. Desuden vil jeg fortælle om denne store kunstners turbulente liv og undervejs bliver I med strofer fra klaveret indbudt til fællessang.

Visesangeren Osvald
Osvald var meget bred inden for hans 50 år lange kunstneriske virke. Han var kendt indenfor teater, musicals, film og utallige revyer. For mig var Osvald Helmuth først og fremmest visesanger. Få kunne som Osvald den ædle kunst at give en vise sjæl og nerve.

Osvald Helmuth nærede altid stor sympati for de pudsige og rørende typer han skildrede. De fleste var morsomme viser, andre dybt seriøse og ofte fyldt med vemod og smerte.

Det menneskelige
Osvald holdt især af at lave et portræt af den lille mand henne om hjørnet, nede i kælderen eller om ham nede ved havnen med alle drømmene og udlængslen... De har alle det til fælles, at de holder den dag i dag - måske fordi de rammer noget alment og menneskeligt i os.

Respekt for kunstneren Osvald
Stig Nørregård fortolker Osvald Helmuths viser med både varme og respekt! 425 senior-medlemmer gav stående applaus på Horsens Ny Teater.
Arrangør: Senior teateret på Horsens Ny Teater - januar 03

Professionel visefortolkningoswaldviserbw01
120 tilhørere fik en uforglemmelig oplevelse i selskab med Stig! Osvald Helmuths viser blev gjort levende, nærværende og meget vedkommende gennem Stig Nørregårds meget professionelle visefortolkning. En charmerende, dybt musikalsk optræden, der rev tilhørerne med og ind i Osvald Helmuths univers.
Præst Henrik Oest, Helligåndskirken, Århus

Det kan jeg unde mange at opleve!
Der skal stort mod og selvtillid til at kaste sig ud i at gøre Osvald Helmuth kunsten efter - og oven i købet til eget akkompagnement. Jeg glemte næsten, at det ikke var Inger Christrup, der sad ved klaveret. Stig har noget at have dette mod i, og vi overværede en professionel optræden, der nåede langt ud over scenekanten.
Organist Inger Brønholt, GI. Rye

Gennem-musikalsk - festligt og folkeligt
Vil man underholdes festligt og folkeligt, er Stig et godt bud. Han håndterer et klaver let og lystigt, og så kan han fremføre Osvald Helmuths viser med en timing og frasering, som er gennem-musikalsk!
Præst Mogens Bering Rasmussen, Vor Frelser Kirke, Horsens

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63