Rod Sinclair Band
musikformidlingknap01
Index
Folk

Fra den sydlige jyske vestkyst og helt ned til Holland er vadehavet spisekammeret for millioner af trækfugle, fisk og sæler.

rod_sinclair_vad-pr-billede_20x10

Musikken er nyligt komponerede musik og sange af Rod Sinclair, Martin Schack, og Jacob Pedersen på bestilling af Vadehavs Sekretariatet i forbindelsen med indvielsens af Nationalpark Vadehavet.

Musikprojektet har været drevet af den skotske folkemusiker, sanger og komponist Rod Sinclair. Rod Sinclair har i en årrække været bosiddende og aktiv i bl.a Ribe og danske kultur/musikmiljø.

Det er en utrolig flot oplevelse at se Rod Sinclair band – seks musikere med vidt forskellig baggrund – jazz, rock, skotsk folkemusik, blues, indie, dansk folkemusik – plantet i Vadehavets frugtbare dynd, saltet i ebbe og flod, tørret i vestevinden.... og noget nyt og smukt er vokset op

youtube_logo03

lyt bare


Musikken blev første gang fremført i forbindelsen åbnings ceremonien oktober 2010 i Ribe under overværelse af bl.a Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, Miljøminister Karen Ellemann, borgmestre og beboere fra Ribe og omegnsbyer

rod_sonclair_ceascape-forside_6x6

Rod Sinclair Band:

Rod Sinclair guitar, banjo, vocal
Jullie Hjetland vocal
Anders Pedersen guitar, slide guitar, mandolin, bouzouki, vocal
Andreas Tophøj violin, viola, cello, vocal
Jacob Pedersen bass, guitar, baritone guitar, vocal
Martin Schack Hammond B3, Keyboard, Accordeon, vocal

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63