Stig Møller Trio
musikformidlingknap01
Index
Folk

stigmoeller2005Der er sikkert mange, som tværs gennem tidens hashtåger husker flower power`ens frontfigur fra dengang rock blev kaldt for beatmusik.

Nogen kalder Stig Møller for Danmarks nationalhippie, og det ser ikke ud til at gøre ham noget.

Stig Møller og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden mange gange. I starten bl.a. i Jomfru-Ane Teaterets "Stormfulde Højder" til gademusikture i Europa.

Hans Fagt, også kendt fra Kim Larsen & Bellami, rører i gryderne. I den sammenhæng er det er blevet til en af de travleste perioder i Stigs karriere med utallige små og store jobs og visitter på nogle af de mange festivals i Danmark.

Når Stig Møller Trio spiller er der en masse respons og feed-back fra Stig til publikum og fra publikum til Stig.

Stig har en meget ligefrem og underholdende facon at være på og en stor voksende fanskare, der ofte udgør stammen i Stigs publikum. Stig Møller begyndte sin karriere i 1960`erne.

Han spillede ofte på LAS VEGAS i København og rejste rundt i Europa.
I slutningen af 60'erne hylede Stig Møller med Steppeulvene, som foruden Stig betstod af den legendariske Eik Skaløe og Preben Devantier og Søren Seirup.

Senere gennem 70`erne var Møller med i grupper som Kajs' Camping, Starfuckers sammen med Kim Larsen og Ole Frø, Skousen & Ingemann m.fl.

For nylig havnede han igen i mediernes søgelys, takket være pladen "Sikke`n Dejlig Dag".

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63