Tradish
musikformidlingknap01
Index
Folk
Fl_uk

In english

TRADISH – Irsk musik uden grænser

tradish_014

Louise Ring Vangsgaard – violin og vokal
John Pilkington – guitar, irsk bouzouki og vokal
Brian Woetmann – irsk bodhran og andet percussion, kor

TRAD
- på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition.
-ISH fordi de er en del af en levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

TRADISH er en helt ny musikalsk konstellation, men alle medlemmer har tidligere spillet sammen i det traditionelle irske band Moving Cloud. Alle tre musikere i TRADISH har gennem årene bevæget sig rundt i – og ikke mindst på tværs af -  mange forskellige genrer og traditioner.
På grund af deres erfaring med at spille alt fra små pub-sessions til store festival gigs, appellerer TRADISH ikke kun til det irske ”hardcore trad publikum”, men rammer også folk der ikke normalt lytter til folkemusik.

Med et repertoire som spænder over både traditionel og nykomponeret musik, sammensmelter TRADISH den gamle folkemusik og dens kvaliteter med et nyt og frisk musikalsk udtryk.

TRADISH har lige nu travlt i studiet med at indspille en ny CD. I forbindelse med udgivelsen i foråret 2010 er de også i gang med at planlægge koncerter og festivaler i ind- og udland

Webdesign
Gren|Grafisk

If you want futher information about bands or artists, you can press the button Information and fill in the form.

You can also phone Musikformidlingen on: +45 86 13 00 63