TroubadurBanden
musikformidlingknap01
Index
Folk

Den danske folkemusiks 3 vise-mænd

Når kravet er vellyd kombineret med god underholdning - er TroubadourBanden et af de danske bands der oftest sendes bud efter.

Trioen, der startede i 1992, har et omfangsrigt repertoire, der i høj grad er lagt an på tekster, rytme og underholdningsværdi.

Når TroubadourBanden er på spil, foregår det med lette og behageligt swingende rytmer, og den musikalske menu er sammensat på en sådan måde, at både ung og gammel kan være med... Krydret med et kraftigt stænk af universel humor og selvironi.

TroubadourBanden optræder på caféer, til koncerter i forsamlingshuse, festivaler, seminarier og i små intime, festlige sammenhænge som f.eks. den runde fødselsdag - eller den rige onkels begravelse.

TroubadourBanden
troubadourcd00201

En aften med TroubadourBanden byder kort og godt på sang, musik, pudsige indfald og en lun latter - for alle og enhver.

Jens Glindorf Christensen (Guitar og sang)
Jens har siden midten af 60’erne været kraftigt involveret i den irsk/skotske folkemusik i Danmark. Men det er primært som komponist og sanger/guitarist i TroubadourBanden Jens bruger sine musikalske kræfter. Der sniger sig dog stadig et par at de muntre irske drikkeviser eller romantiske skotske sange ind imellem det danske materiale.

Carsten Holm (Kontrabas og kor)
„Smeden fra Dragør“ er en gammel kending i den danske spillemandsmusik og er altid at finde ved stævnerne, hvor han deltager i enhver sammenhæng, der kan bruge en solid bassist med højt humør (og en masse uartige vittigheder). Carstens fyldige kontrabas og lune humør lægger altid en solid bund når TroubadourBanden er på spil.

Kurt Ole Petersen (Guitar og kor)
Kurt Ole Petersen har spillet guitar siden „She loves you“  blev udgivet i Danmark. Hvorfor han så ikke har drevet det til noget, kan man kun gisne om...
K.O.P. spiller en habil rytmeguitar, og har - fra de mange år som bassist i bl.a. Paddy Doyles - fået en god fornemmelse for, hvor han skal trykke for at få musikken til at rykke...

troubadourbandencd

Webdesign
Gren|Grafisk
© 1996-2018

Hvis du ønsker tilbud med information om priser og evt. ledige datoer vedr. band eller solist, kan du sende en besked ved gå til siden Information og udfylde formularen. Husk at angive kunstnerens navn.

Du kan  også ringe til Musikformidlingen på: 86 13 00 63